Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 22 23 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Au venit cu bani din AFRICA si au salvat PAGUBITII IMOBILIARI din Romania

publicat 2016-06-28 11:45:05 (Evenimentul-Zilei)
Au venit cu bani din AFRICA si au salvat PAGUBITII IMOBILIARI din Romania Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments (NEPI), cel mai mare investitor imobiliar din Romania dupa valoarea activelor, a platit 100 mil. euro pentru achizitia parcului de retail Shopping City Sibiu de la Argo Real Estate, la trei ani dupa ce a fost trimis in judecata pentru incercarea de preluare ostila a centrului comercial. ...continuare.

Engleza ar putea fi eliminata de pe lista limbilor oficiale ale UE

publicat 2016-06-28 10:00:02 (CanCan)
Engleza ar putea fi eliminata de pe lista limbilor oficiale ale UE Anuntul potrivit caruia Marea Britanie ar putea parasi Uniunea Europeana, ca rezultat al referendumului care a avut loc in urma cu cateva zile, ar putea avea mai multe repercursiuni decat s-ar fi putut crede. Asta deoarece Engleza, a doua limba in lume ca numar de vorbitori si principala limba de lucru a institutiilor Uniunii Europene ar putea fi eliminata de pe lista limbilor oficiale ale UE, asta daca Marea Britanie va parasi blocul european, scrie ziarul Adevarul. Simbolica miscare, chiar... ...continuare.

Engleza ar putea fi eliminata de pe lista limbilor oficiale ale Uniunii Europene

publicat 2016-06-28 09:45:02 (CanCan)
Engleza ar putea fi eliminata de pe lista limbilor oficiale ale Uniunii Europene Anuntul potrivit caruia Marea Britanie ar putea parasi Uniunea Europeana, ca rezultat al referendumului care a avut loc in urma cu cateva zile, ar putea avea mai multe repercursiuni decat s-ar fi putut crede. Asta deoarece Engleza, a doua limba in lume ca numar de vorbitori si principala limba de lucru a institutiilor Uniunii Europene ar putea fi eliminata de pe lista limbilor oficiale ale UE, asta daca Marea Britanie va parasi blocul european, scrie ziarul Adevarul. Simbolica miscare, chiar... ...continuare.

Patriarhul Daniel si Principele Radu sunt pe lista personalitatilor care au trecut pragul Colegiul National de Aparare

publicat 2016-06-27 13:00:05 (Evenimentul-Zilei)
Patriarhul Daniel si Principele Radu sunt pe lista personalitatilor care au trecut pragul Colegiul National de Aparare Colegiul National de Aparare a comunicat, la solictarea PressOne, lista oamenilor care au trecut pragul CNAp in ultimii 10 ani: absolventi, angajati, cei care au predat la aceasta institutie sau specialisti invitati. Patriarhul Daniel si Principele Radu sunt doar doua dintre numele sonore care apar pe lista plina de fosti si actuali ministri, fosti si actuali directori de servicii secrete, parlamentari, bancheri. ...continuare.

Zeci de preoti, pusi pe lista rusinii din cauza problemelor penale ori morale. Unii oficiaza in continuare slujbe

publicat 2016-06-25 08:00:14 (ProTV)
Zeci de preoti, pusi pe lista rusinii din cauza problemelor penale ori morale. Unii oficiaza in continuare slujbe 23 de preoti de la Arhiepiscopia Tomisului, din Constanta, au ajuns pe lista rusinii. Totul dupa ce au incalcat diverse dogme ori au probleme penale. ...continuare.

Andone si-a stabilit obiectivul pentru sezonul urmator » A confirmat 3 nume de pe lista de achizitii a "cainilor"

publicat 2016-06-24 20:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Andone si-a stabilit obiectivul pentru sezonul urmator » A confirmat 3 nume de pe lista de achizitii a cainilor Antrenorul dinamovistilor a recunoscut faptul ca au existat discutii cu Mario Felgueiras, Pantelis Kapetanos si Hamed Kone si a vorbit despre obiectivele dinamovistilor pentru sezonul viitor. "Sunt discutii cu mai multi, iar ei au fost pe lista. Au fost întrebati daca vor la Dinamo, în ce conditii. Felguieras este sub contract cu Pacos Ferreira, Kapetanos a terminat contractul cu Xanthi. Kone este sub contract cu Voluntariul. ... ...continuare.

Ioan Andone si-a stabilit obiectivul pentru sezonul urmator » A confirmat 3 nume de pe lista de achizitii a "cainilor"

publicat 2016-06-24 20:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Ioan Andone si-a stabilit obiectivul pentru sezonul urmator » A confirmat 3 nume de pe lista de achizitii a cainilor Antrenorul dinamovistilor a recunoscut faptul ca au existat discutii cu Mario Felgueiras, Pantelis Kapetanos si Hamed Kone si a vorbit despre obiectivele dinamovistilor pentru sezonul viitor. "Sunt discutii, în realitate, sunt discutii cu mai multi, iar ei au fost pe lista. Au fost întrebati daca vor la Dinamo, în ce conditii vor la Dinamo. Felguieras este sub contract cu Pacos Ferreira, Kapetanos a terminat contractul cu Xanthi. ... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 22 23 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2016 iStorm. Toate drepturile rezervate.