Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 ... 5 9 10 Pag. urm. »

Inima i s-a oprit dupa ce a cazut in canalul Dunare - Marea Neagra. Cum a fost salvat un barbat din Medgidia

publicat 2015-05-22 17:00:29 (ProTV)
Inima i s-a oprit dupa ce a cazut in canalul Dunare - Marea Neagra. Cum a fost salvat un barbat din Medgidia Sansa uluitoare pentru un barbat de 47 de ani din Medgidia care a fost readus la viata de un echipaj de la ambulanta dupa zeci de minute de resuscitare. ...continuare.

Barbat salvat de la inec de pe malul canalului Dunare Marea Neagra, in stare grava

publicat 2015-05-22 08:15:02 (Antena3)
Un barbat din Medgidia se zbate intre viata si moarte dupa ce aseara a fost la un pas sa se inece in apele Canalului Dunare Marea Neagra. Totul s-a intamplat sub privirile fiului cu care se afla in acel... ...continuare.

CNA a prelungit 7 licente ale Radio Zu, intre care si cele de la Sibiu, Timisoara si Brasov

publicat 2015-05-19 12:30:25 (Mediafax)
CNA a prelungit 7 licente ale Radio Zu, intre care si cele de la Sibiu, Timisoara si Brasov Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, marti, sa prelungeasca sapte licente audiovizuale ale Radio Zu, de la Sibiu, Baia Mare, Timisoara, Targu-Mures, Buzau, Medgidia si Brasov, pe care postul de radio va putea sa emita in urmatorii noua ani. ...continuare.

Elev de 18 ani, injunghiat de un coleg mai mic din cauza unei datorii mai vechi. Tanarul a ajuns de urgenta la spital

publicat 2015-05-11 17:30:28 (ProTV)
Elev de 18 ani, injunghiat de un coleg mai mic din cauza unei datorii mai vechi. Tanarul a ajuns de urgenta la spital O cearta iscata intre doi elevi de Medgidia s-a terminat urat pentru unul dintre ei. Cel mai mare, in varsta de 18 ani, a fost injunghiat, iar acum este este la spital, sub supravegherea medicilor. ...continuare.

Elev injunghiat intr-o scoala din Constanta. A fost transportat de urgenta la spital, iar medicii au...

publicat 2015-05-11 17:00:03 (CanCan)
Elev injunghiat intr-o scoala din Constanta. A fost transportat de urgenta la spital, iar medicii au... Un elev al scolii profesionale din cadrul Colegiului Tehnic Nicolae Titulescu din Medgidia a ajuns la spital dupa ce a fost injunghiat in picior cu un briceag chiar de catre un coleg. ...continuare.

Constanta. Elev de 17 ani, injunghiat cu un briceag in picior de un coleg

publicat 2015-05-11 15:30:02 (Antena3)
Constanta. Elev de 17 ani, injunghiat cu un briceag in picior de un coleg Un elev de clasa XI-a de la Colegiul Tehnic "Nicolae Titulescu" din Medgidia a fost injunghiat, luni, cu un briceag in picior de catre un coleg de clasa a X-a, in urma unei altercatii izbucnite intre cei doi... ...continuare.

Constanta: Elev, injunghiat cu un briceag in picior de catre un coleg, in urma unei altercatii

publicat 2015-05-11 15:15:17 (Realitatea-TV)
Constanta: Elev, injunghiat cu un briceag in picior de catre un coleg, in urma unei altercatii Un elev de clasa XI-a de la Colegiul Tehnic "Nicolae Titulescu" din Medgidia a fost injunghiat, luni, cu un briceag in picior de catre un coleg de clasa a X-a. ...continuare.

Doi elevi s-au certat de la o datorie si unul dintre ei a scos briceagul: ce a patit colegul de clasa a XI-a si care este starea lui acum

publicat 2015-05-11 15:15:11 (Gandul)
Doi elevi s-au certat de la o datorie si unul dintre ei a scos briceagul: ce a patit colegul de clasa a XI-a si care este starea lui acum Un elev de clasa XI-a de la Colegiul Tehnic "Nicolae Titulescu" din Medgidia a fost injunghiat, luni, cu un briceag in picior de catre un coleg de clasa a X-a, in urma unei altercatii izbucnite intre cei doi intr-o pauza, in timp ce mergeau la un magazin din apropierea unitatii de invatamant. ...continuare.

Constanta: Elev de 17 ani, injunghiat cu un briceag in picior de un coleg, in urma unei altercatii

publicat 2015-05-11 15:00:17 (Mediafax)
Constanta: Elev de 17 ani, injunghiat cu un briceag in picior de un coleg, in urma unei altercatii Un elev de clasa XI-a de la Colegiul Tehnic "Nicolae Titulescu" din Medgidia a fost injunghiat, luni, cu un briceag in picior de catre un coleg de clasa a X-a, in urma unei altercatii izbucnite intre cei doi intr-o pauza, in timp ce mergeau la un magazin din apropierea unitatii de invatamant. ...continuare.

Panica intr-o scoala din Medgidia. Un elev a fost injunghiat, in timpul unei pauze

publicat 2015-05-11 14:30:26 (Romania-TV)
Panica intr-o scoala din Medgidia. Un elev a fost injunghiat, in timpul unei pauze Un elev al scolii profesionale din cadrul Colegiului Tehnic Nicolae Titulescu din Medgidia a ajuns la spital dupa ce a fost injunghiat in picior cu un briceag chiar de catre un coleg. - ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 ... 5 9 10 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.