Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 30 31 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

O noua numire in Guvernul Tudose. Cine este noul secretar general adjunct

publicat 2017-10-16 17:00:01 (Antena3)
O noua numire in Guvernul Tudose. Cine este noul secretar general adjunct Marius-Iulian Carabulea a fost numit in functia de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose publicata luni in Monitorul Oficial. P&... ...continuare.

Marius-Iulian Carabulea, noul secretar general adjunct in Guvernul Tudose

publicat 2017-10-16 17:00:01 (Bursa)
Marius-Iulian Carabulea, noul secretar general adjunct in Guvernul Tudose Marius-Iulian Carabulea a fost numit in functia de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose publicata, astazi, in Monitorul Oficial. ...continuare.

Campanie de donare de sange pentru sotia preotului mort in accident la Suceava. Zeci de oameni vor sa o ajute VIDEO

publicat 2017-10-16 15:15:06 (Romania-TV)
Mobilizare fara precedent la Suceava, unde zeci de oameni au venit de dimineata sa doneze sange pentru sotia preotului mort in accidentul de la Cornu Luncii. Femeia se afla in stare foarte grava la Spitalul Judetean Suceava si are nevoie de transfuzii de sange din grupa B3 RH negativ. ...continuare.

Premierul Tudose isi mai aduce un om de incredere la Guvern

publicat 2017-10-16 13:30:07 (Romania-TV)
Premierul Tudose isi mai aduce un om de incredere la Guvern Premierul Mihai Tudose l-a numit luni in functia de secretar general adjunct pe Marius Carabulea, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Marius Carabulea i-a fost colaborator apropiat lui Mihai Tudose la Ministerul Economiei in 2015, iar in ultimele luni i-a fost consilier. ...continuare.

Roxana-Cezarina Banica, numita secretar general al Guvernului. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial

publicat 2017-10-16 12:15:08 (Romania-TV)
Roxana-Cezarina Banica, numita secretar general al Guvernului. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial Roxana-Cezarina Banica a fost numita in functia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, printr-o decizie a prim-ministrului Mihai Tudose, care a fost publicata duminica in Monitorul Oficial. ...continuare.

Numirea noului sef SGG, publicata in Monitorul Oficial. Cine este Roxana Banica

publicat 2017-10-16 12:00:10 (Realitatea-TV)
Numirea noului sef SGG, publicata in Monitorul Oficial. Cine este Roxana Banica Roxana-Cezarina Banica a fost numita in functia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, printr-o decizie a prim-ministrului Mihai Tudose, care a fost publicata duminica in Monitorul Oficial. ...continuare.

Noi numiri facute la Guvern

publicat 2017-10-16 12:00:01 (Antena3)
Noi numiri facute la Guvern Roxana-Cezarina Banica a fost numita în functia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, printr-o decizie a prim-ministrului Mihai Tudose, care a fost publicata duminica în Monitorul... ...continuare.

Roxana-Cezarina Banica, numita secretar general al Guvernului

publicat 2017-10-16 11:45:16 (Bursa)
Roxana-Cezarina Banica, numita secretar general al Guvernului Roxana-Cezarina Banica a fost numita in functia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, printr-o decizie a prim-ministrului Mihai Tudose, care a fost publicata ieri in Monitorul Oficial. ...continuare.

Orasul din Romania desemnat de UE "destinatie europeana de excelenta"

publicat 2017-10-16 09:45:09 (Ziarul-Financiar)
Orasul din Romania desemnat de UE destinatie europeana de excelenta Orasul Suceava a castigat aceasta cursa, intr-un proiect al Comisiei Europene, fiind singurul obiectiv turistic cu expozitii pe ruine.Cetatea de Scaun a fost construita la sfarsitul secolului al XIV-lea de Petru I Musat, domn al Moldovei intre 1375 si decembrie 1391, iar apoi a fost intarita de Stefan cel Mare pentru a rezista atacurilor otomane. In prezent, Cetatea este cel mai vizitat obiectiv din Suceava, fiind si singura atractie turistica din Romania care are expozitii pe ruine.Una... ...continuare.

Marturii ale martorilor dupa accidentul din Suceava in care au murit un preot si familia lui

publicat 2017-10-15 20:00:17 (ProTV)
Familia unui preot din judetul Suceava, care mergea la pelerinajul de Sfânta Parascheva, a fost distrusa pe vecie de un sofer cu un comportament criminal. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 30 31 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.