Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 29 30 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

APAPR: Pilonul II de pensii ar putea ajunge la 6,8 milioane de participanti si 6,9 miliarde de euro in administrare, la finalul anului

publicat 2016-08-30 10:00:10 (Romania-TV)
APAPR: Pilonul II de pensii ar putea ajunge la 6,8 milioane de participanti si 6,9 miliarde de euro in administrare, la finalul anului Numarul de participanti la piata pensiilor obligatorii (Pilonul II) este estimat la aproximativ 6,8 milioane, pentru finalul acestui an, in timp ce activele nete s-ar putea cifra la aproximativ 31 de miliarde de lei (6,9 miliarde de euro), a declarat Raluca Țintoiu, presedintele Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania (APAPR) si CEO NN Pensii. ...continuare.

Un roman a strans in medie 5.900 de lei in contul de pensie obligatorie dupa opt ani de contributie. Olandezii de la NN, nemtii de la Allianz si americanii de la Metropolitan Life controleaza 70% din banii de pensii private ai romanilor

publicat 2016-08-30 00:15:18 (Ziarul-Financiar)
Un roman a strans in medie 5.900 de lei in contul de pensie obligatorie dupa opt ani de contributie. Olandezii de la NN, nemtii de la Allianz si americanii de la Metropolitan Life controleaza 70% din banii de pensii private ai romanilor Trei fonduri de pensii obligatorii din piata locala administrate de NN (Olanda), Allianz-Tiriac (Germania) si Metro­politan Life (SUA) au in gestiune banii de pensie ai circa 4,3 mil. romani, adica 64% din numarul total al persoanelor care au un cont de pensie. Totodata, cele trei fonduri detin si peste 70% din activele totale ale vii­torilor pen­sionari, echi­valentul a 20 mld. lei.NN este de departe lider, olandezii ajungand la finalul lunii iulie la un numar de doua milioane de... ...continuare.

Statele Unite someaza Turcia sa inceteze urgent operatiunile militare antikurde in Siria

publicat 2016-08-29 18:00:17 (Romania-TV)
Statele Unite someaza Turcia sa inceteze urgent operatiunile militare antikurde in Siria Statele Unite au exprimat ingrijorare, luni, in legatura cu operatiunile terestre antikurde din Siria, cerand Ankarei sa inceteze imediat aceste incursiuni militare "inacceptabile". ...continuare.

Cel mai mare fond de pensii din lume a raportat o pierdere de 52 miliarde de dolari

publicat 2016-08-27 08:15:09 (Romania-TV)
Cel mai mare fond de pensii din lume a raportat o pierdere de 52 miliarde de dolari Cel mai mare fond de pensii din lume a raportat o pierdere de 52 de mld USD in trimestrul doi al anului, in conditiile in care actiunile au scazut puternic iar yen-ul a crescut, stergand castigurile din investitii, obtinute prin impulsionarea actiunilor si taierea obligatiunilor, scrie Bloomberg. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 29 30 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2016 iStorm. Toate drepturile rezervate.