Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 24 25 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

MAE saluta investirea noului Guvern proeuropean al Republicii Moldova

publicat 2015-07-30 18:45:02 (Antena3)
"Ministerul Afacerilor Externe saluta investirea noului Guvern proeuropean al Republicii Moldova, pe baza unui Program de activitate cuprinzator, in consens cu asteptarile cetatenilor, care include ca obiectiv... ...continuare.

Premierul desemnat Valeriu Strelet a primit votul de incredere al Parlamentului

publicat 2015-07-30 17:45:03 (Bursa)
* ACTUALIZARE 17:36 MAE saluta formarea noului Guvern al Republicii Moldova Ministerul Afacerilor Externe saluta investirea noului Guvern pro-european al Republicii Moldova, pe baza unui Program de activitate cuprinzator, in consens cu asteptarile cetatenilor, care include ca obiectiv prioritar integrarea europeana a Republicii Moldova. ...continuare.

WWF: Mai multe fonduri europene pentru natura in perioada 2014-2020

publicat 2015-07-29 22:15:02 (Bursa)
Programul Operational Infrastructura Mare 2014 -2020 (POIM), aprobat oficial de Comisia Europeana, contine recomandarile WWF in ce priveste integrarea biodiversitatii ca obiectiv trasversal in program. ...continuare.

Nivelul Dunarii a scazut foarte mult din cauza secetei

publicat 2015-07-29 19:15:19 (Realitatea-TV)
Nivelul Dunarii a scazut foarte mult din cauza secetei Dunarea a scazut foarte mult din cauza lipsei ploilor, iar debitul fluviului este la jumatate, astfel ca in mijlocul albiei au aparut insulite de nisip. Din aceasta cauza traversarea Dunarii cu bacul intre Galati si Tulcea se facea pe o ruta ocolitoare, fapt ce duce si la inregistrarea unor intarzieri, iar cozile la imbarcare au devenit tot mai mari. ...continuare.

Harta teritoriilor controlate de Statul Islamic. Raspunsul NATO privind ofensiva impotriva gruparii teroriste

publicat 2015-07-29 13:15:01 (Adevarul)
Actiunea a inceput in forta. Cu dublul obiectiv asumat: anihilarea bazelor si aglomerarile de forte ale Statului Islamic si ale kurzilor din PKK. Dar cu cine trebuie sa se confrunte in teren Turcia, care poseda una dintre cele mai mari si mai bine echipate armate din NATO? ...continuare.

Yannis Varoufakis explica Planul B pentru redresarea Greciei

publicat 2015-07-28 22:00:22 (Romania-TV)
Yannis Varoufakis explica Planul B pentru redresarea Greciei Fostul ministru grec de finante, Yanis Varoufakis, a explicat marti - intr-un articol publicat in Financial Times - ca planul sau (Planul B) evocat duminica de ziarul conservator Kathimerini a avut ca obiectiv salvarea economiei Greciei prin solutionarea deficientelor provocate de criza de lichiditati. ...continuare.

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, plasat in arest la domiciliu dupa doua luni de arest preventiv

publicat 2015-07-28 12:00:19 (Puterea)
Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, plasat in arest la domiciliu dupa doua luni de arest preventiv Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, a fost plasat in arest la domiciliu pentru urmatoarele 30 de zile, potrivit unei decizii a Curtii de Apel Galati. Hogea a fost arestat preventiv in urma cu aproape doua luni, el fiind acuzat de fapte de coruptie. ...continuare.

Edilul Tulcei, Constantin Hogea, a parasit arestul IPJ Galati

publicat 2015-07-28 11:30:14 (Romania-TV)
Edilul Tulcei, Constantin Hogea, a parasit arestul IPJ Galati Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, aflat in arest preventiv de aproape doua luni fiind acuzat de fapte de coruptie, a parasit in noaptea de luni spre marti arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Galati pentru a fi plasat in arest la domiciliu, in urmatoarele 30 de zile. ...continuare.

Primarul din Tulcea a parasit arestul IPJ Galati, fiind plasat in arest la domiciliu

publicat 2015-07-28 11:30:05 (Gandul)
Primarul din Tulcea a parasit arestul IPJ Galati, fiind plasat in arest la domiciliu Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, arestat preventiv la sfarsitul lunii mai dupa ce a fost acuzat de luare de mita si de efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, a parasit arestul IPJ Galati, in noaptea de luni spre marti, fiind plasat in arest la domiciliu. ...continuare.

A fost anuntat noul antrenor al echipei Otelul Galati

publicat 2015-07-27 20:45:18 (Realitatea-TV)
A fost anuntat noul antrenor al echipei Otelul Galati Daniel Florea a devenit noul antrenor principal al echipei de fotbal Otelul Galati, in locul lui Florin Marin, el stabilindu-si ca obiectiv promovarea din primul an in Liga I, in timp ce team-managerul Cristian Munteanu a preluat prerogativele lui Ovidiu Burca. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 24 25 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.