Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 20 21 Pag. urm. »

Primarul municipiului Tulcea a fost ARESTAT PREVENTIV

publicat 2015-05-29 23:00:01 (Antena3)
Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, retinut de DNA pentru luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, in urma unei decizii de vineri a Tribunalului Galati, care a dispus instituirea... ...continuare.

Constantin Hogea, primarul din Tulcea, a fost arestat preventiv pentru luare de mita

publicat 2015-05-29 22:45:08 (Gandul)
Constantin Hogea, primarul din Tulcea, a fost arestat preventiv pentru luare de mita Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea (foto, stanga), retinut de DNA pentru luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, in urma unei decizii de vineri a Tribunalului Galati, care a dispus instituirea controlului judiciar in cazul lui Cornel Georgescu, administrator al unei firme. ...continuare.

Primarul din Tulcea, ARESTAT preventiv pentru luare de mita

publicat 2015-05-29 22:00:11 (Romania-TV)
Primarul din Tulcea, ARESTAT preventiv pentru luare de mita Magistratii de la Tribunalul Galati au decis, vineri, ca primarul din Tulcea, Constantin Hogea, retinut de DNA pentru luare de mita, sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile. De asemenea, s-a dispus instituirea controlului judiciar in cazul lui Cornel Georgescu, administrator al unei firme. ...continuare.

Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, a fost arestat preventiv pentru luare de mita

publicat 2015-05-29 22:00:01 (Bursa)
Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, retinut de DNA pentru luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, in urma unei decizii de vineri a Tribunalului Galati, care a dispus instituirea controlului judiciar in cazul lui Cornel Georgescu, administrator al unei firme. ...continuare.

Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, a fost arestat preventiv pentru luare de mita

publicat 2015-05-29 21:45:10 (Mediafax)
Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, a fost arestat preventiv pentru luare de mita Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, retinut de DNA pentru luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, in urma unei decizii de vineri a Tribunalului Galati, care a dispus instituirea controlului judiciar in cazul lui Cornel Georgescu, administrator al unei firme. ...continuare.

Artefactele romane furate din Tulcea si recuperate in Londra, expuse la MNIR - FOTO

publicat 2015-05-29 16:00:14 (Mediafax)
Artefactele romane furate din Tulcea si recuperate in Londra, expuse la MNIR - FOTO Cele doua tablite de bronz reprezentand tabulae romane care contin legile vechiului oras Troesmis, in prezent Iglita, din judetul Tulcea, furate in 2002 si recuperate recent din Londra de autoritatile romane, vor fi expuse, in weekend, la Muzeul National de Istorie a Romaniei (MNIR) din Bucuresti. ...continuare.

Doua tablite de bronz tabulae romane vor fi expuse la MNIR. Ce poveste ascund

publicat 2015-05-29 15:45:06 (Gandul)
Doua tablite de bronz tabulae romane vor fi expuse la MNIR. Ce poveste ascund Doua tablite de bronz reprezentand tabulae romane care contin legile vechiului oras Troesmis, in prezent Iglita, din judetul Tulcea, furate in 2002 si recuperate recent din Londra de autoritatile romane, vor fi expuse, in weekend, la Muzeul National de Istorie a Romaniei (MNIR) din Bucuresti. ...continuare.

SoftOne Romania intentioneaza sa se extinda in Iasi si zona Moldovei

publicat 2015-05-29 14:00:02 (Bursa)
SoftOne Romania, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP si Cloud, are ca obiectiv dezvoltarea retelei de parteneri in Iasi si zona Moldovei, pana la finalul anului, arata un comunicat transmis astazi redactiei. ...continuare.

Sotia primarului Constantin Hogea, secretarul si arhitectul sef al Primariei Tulcea, cercetati sub control judiciar

publicat 2015-05-29 13:30:37 (Puterea)
Sotia primarului Constantin Hogea, secretarul si arhitectul sef al Primariei Tulcea, cercetati sub control judiciar Sotia primarului Constantin Hogea, secretarul si arhitectul sef al Primariei Tulcea au fost pusi sub control judiciar, in timp ce edilul si administratorul unei firme au fost retinuti de procurori pentru luare si dare de mita. ...continuare.

Tulcea va gazdui la sfarsitul saptamanii viitoare cea de-a XVI-a editie a Danube Delta Rally

publicat 2015-05-29 13:00:25 (Mediafax)
Tulcea va gazdui la sfarsitul saptamanii viitoare cea de-a XVI-a editie a Danube Delta Rally Judetul Tulcea va gazdui la sfarsitul saptamanii viitoare, in perioada 4-6 iunie, cea de-a XVI-a editie a Danube Delta Rally, competitie cu un numar record de echipaje, 11 dintre acestea fiind inscrise in lupta pentru podiumul European Rally Trophy. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 20 21 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.