Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 48 49 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

CNA a avizat favorabil un proiect de lege care permite transmisia analogica terestra pana in 2016

publicat 2015-04-28 15:30:21 (Mediafax)
CNA a avizat favorabil un proiect de lege care permite transmisia analogica terestra pana in 2016 Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a avizat favorabil, in sedinta de marti, un proiect de lege care prevede ca emisia terestra a serviciilor publice si private de televiziune in sistem analogic poate continua, temporar, pana pe 31 decembrie 2016. ...continuare.

Proiect pilot pentru cresterea numarului de caini insotitori pentru nevazatori

publicat 2015-04-28 15:30:01 (Antena3)
Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Dizabilitati va demara un proiect pilot prin care ar urma sa creasca numarul de caini insotitori, iar in paralel va incepe si o campanie de informare privind... ...continuare.

Rovana Plumb: Vom demara un proiect pilot pentru cresterea numarului de caini insotitori pentru nevazatori

publicat 2015-04-28 15:00:23 (Mediafax)
Rovana Plumb: Vom demara un proiect pilot pentru cresterea numarului de caini insotitori pentru nevazatori Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Dizabilitati va demara un proiect pilot prin care ar urma sa creasca numarul de caini insotitori, iar in paralel va incepe si o campanie de informare privind protectia drepturilor persoanelor cu handicap, a anuntat, marti, ministrul Muncii, Rovana Plumb. ...continuare.

Functionarii din administratia publica locala vor fi joi in greva generala: "E urmare a nepasarii si interesului Guvernului"

publicat 2015-04-28 13:15:26 (ProTV)
Functionarii din administratia publica locala vor fi joi in greva generala: "E urmare a nepasarii si interesului Guvernului" Functionarii din administratia publica locala, afiliati la Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie (FNSA), vor intra, joi, in greva generala de o zi, relateaza Mediafax. ...continuare.

GREVA GENERALA de o zi anuntata de sindicatele din administratia publica locala

publicat 2015-04-28 13:15:25 (Libertatea)
Functionarii din administratia publica locala, afiliati la Federatia Nationala a Sindicatelor din... ...continuare.

Oameni de afaceri romani lanseaza un proiect de repatriere prin antreprenoriat a romanilor din strainatate

publicat 2015-04-28 13:00:03 (Capital)
Oameni de afaceri romani lanseaza un proiect de repatriere prin antreprenoriat a romanilor din strainatate Un sfert din romanii plecati in strainatate doresc sa investeasca intr-o afacere in Romania, in timp ce in tara este nevoie de tot mai multe business-uri antreprenoriale. Fundatia Romanian Business Leaders, care reuneste antreprenori si lideri de business importanti, lanseaza Re>patriot, un proiect de repatriere prin antreprenoriat a romanilor stabiliti peste hotare. ...continuare.

Functionarii din administratia publica locala afiliati FNSA vor fi joi in greva generala

publicat 2015-04-28 12:30:24 (Puterea)
Functionarii din administratia publica locala afiliati FNSA vor fi joi in greva generala Functionarii din administratia publica locala, afiliati la Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie (FNSA), vor intra, joi, in greva generala. Protestul este declansat ca urmare a nepasarii si dezinteresului manifestate de Guvern fata de problemele generate de salarizarea deficitara a angajatilor din acest domeniu. ...continuare.

Functionarii din administratia publica locala, afiliati FNSA, intra in greva generala

publicat 2015-04-28 12:30:07 (Gandul)
Functionarii din administratia publica locala, afiliati FNSA, intra in greva generala Functionarii din administratia publica locala, afiliati la Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie (FNSA), vor intra, joi, in greva generala de o zi, nemultumiti de dezinteresul Guvernului fata de problemele generate de salarizarea deficitara a angajatilor din acest domeniu. ...continuare.

GREVA GENERALA anuntata pentru joi de functionarii din administratia publica locala, afiliati FNSA

publicat 2015-04-28 12:00:22 (Mediafax)
GREVA GENERALA anuntata pentru joi de functionarii din administratia publica locala, afiliati FNSA Functionarii din administratia publica locala, afiliati la Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie (FNSA), vor intra, joi, in greva generala de o zi, nemultumiti de dezinteresul Guvernului fata de problemele generate de salarizarea deficitara a angajatilor din acest domeniu. ...continuare.

Urmaritul penal care controleaza Politia

publicat 2015-04-28 00:15:04 (Evenimentul-Zilei)
Urmaritul penal care controleaza Politia Consilier general si avocat, Doru Giugula, cercetat de DNA, in dosarul lui Marian Vanghelie, gestioneaza Ordinea Publica in Capitala. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 48 49 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.