Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 10 11 Pag. urm. »

RADET si ELCEN au depus cererile de intrare in insolventa

publicat 2016-09-27 00:00:03 (Bursa)
RADET si ELCEN au depus cererile de intrare  in insolventa * Termenele de judecata sunt 5 si, respectiv, 6 octombrie Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) si Electrocentrale Bucuresti (ELCEN) au depus, luni, la Tribunalul Bucuresti, cererile de intrare in insolventa, conform unor surse din piata, citate de Agerpres. "ELCEN si RADET au depus luni la Tribunalul Bucuresti cererea de intrare in insolventa. Termenul de judecata pentru RADET este in 5 octombrie, iar la ELCEN in data de 6 octombrie", au precizat sursele citate. Consiliul... ...continuare.

ELCEN si RADET au cerut intrarea in insolventa

publicat 2016-09-26 20:30:02 (Antena3)
ELCEN si RADET au cerut intrarea in insolventa Electrocentrale Bucuresti, cel mai mare producator de energie termica din România, a depus la Tribunalul Bucuresti intrarea în insolventa. Tot astazi si RADET a depus cererea de... ...continuare.

RADET si ELCEN au depus luni cererile de intrare in insolventa

publicat 2016-09-26 18:30:13 (Income-Magazine)
RADET si ELCEN au depus luni cererile de intrare in insolventa Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) si Electrocentrale Bucuresti (ELCEN) au depus, luni, la Tribunalul Bucuresti, cererile de intrare în insolventa, au declarat surse din piata. "ELCEN si RADET au depus luni la Tribunalul Bucuresti cererea de intrare în insolventa. Termenul de judecata pentru RADET este în 5 octombrie, iar la ELCEN în data de 6 octombrie", au precizat sursele citate. ...continuare.

Cererea de insolventa a RADET a fost depusa la Tribunalul Bucuresti. Primul termen stabilit: 5 octombrie

publicat 2016-09-26 13:30:08 (Romania-TV)
Cererea de insolventa a RADET a fost depusa la Tribunalul Bucuresti. Primul termen stabilit: 5 octombrie Cererea de insolventa a RADET a fost depusa, vineri, la Tribunalul Bucuresti, iar magistratii au stabilit ca prim termen data de 5 octombrie 2016. ...continuare.

Cum au fost bagate RADET si ELCEN in insolventa. 900 de milioane de euro, banii pentru un sistem de termoficare nou, risipiti pe subventii

publicat 2016-09-26 00:15:05 (Evenimentul-Zilei)
Cum au fost bagate RADET si ELCEN in insolventa. 900 de milioane de euro, banii pentru un sistem de termoficare nou, risipiti pe subventii In doar sase ani, Primaria Bucurestiului a cheltuit sume extrem de mari pentru subventionarea pretului gigacaloriei, platit de populatie. Cu acesti bani, Capitala ar fi putut avea un sistem de termoficare nou-nout ...continuare.

Gabriela Firea: Insolventa este solutia legala si corecta in cazul RADET si ELCEN. Bucurestenii vor primi apa calda si caldura

publicat 2016-09-25 00:45:01 (Antena3)
Gabriela Firea: Insolventa este solutia legala si corecta in cazul RADET si ELCEN. Bucurestenii vor primi apa calda si caldura Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, sâmbata seara, ca intrarea în insolventa a RADET este solutia legala si corecta de salvare a acestei entitati economice, ca si în... ...continuare.

BREAKING NEWS: Anuntul facut de GABRIELA FIREA!

publicat 2016-09-23 12:15:05 (Evenimentul-Zilei)
BREAKING NEWS: Anuntul facut de GABRIELA FIREA! "Spun cu tarie si apasat ca bucurestenii vor avea apa calda si caldura. Daca nu se demara procedura de insolventa aveam multe semne de intrebare pentru ca toti creditorii faceau presiuni. Insa in acest moment, intrarea in redresare economica, fluxul economic va decurge normal atat pentru cetateni cat si pentru angajatii ELCEN si RADET," a declarat Gabriela Firea in cadrul emisiunii Capital TV. ...continuare.

Dan Agrisan, ELCEN: 'Nu vrem sa murim impreuna, ci sa furnizam caldura si apa calda Bucurestiului'

publicat 2016-09-23 00:00:02 (Bursa)
Dan Agrisan, ELCEN: 'Nu vrem sa murim impreuna, ci sa furnizam caldura si apa calda Bucurestiului' * Gabriela Firea: "Datoria istorica a RADET nu este inregistrata in contabilitatea Primariei Generale, drept pentru care achitarea acesteia de catre municipalitate ar constitui o ilegalitate" Consiliul de Administratie al ELCEN a decis joi inaintarea cererii de intrare in insolventa a societatii catre Tribunalul Bucuresti, informeaza producatorul de energie. Decizia a fost determinata de situatia financiara a Electrocentrale Bucuresti SA si datoriile inregistrate la furnizorii si... ...continuare.

ELCEN cere insolventa, dupa ce RADET a solicitat acelasi lucru

publicat 2016-09-22 19:45:23 (Romania-TV)
ELCEN cere insolventa, dupa ce RADET a solicitat acelasi lucru Consiliul de Administratie al ELCEN a decis in sedinta de joi inaintarea cererii de intrare in insolventa a societatii catre Tribunalul Bucuresti. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 10 11 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2016 iStorm. Toate drepturile rezervate.