Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 7 8 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

USB ii cere lui Sorin Oprescu sa rezolve urgent situatia RADET

publicat 2015-08-28 18:15:01 (Bursa)
Uniunea Salvati Bucurestiul (USB) atrage atentia ca peste 1,2 milioane de bucuresteni risca sa ramana la iarna fara apa calda si caldura, iar Primaria condusa de Sorin Oprescu nu face nimic pentru a preveni falimentul Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice (RADET), transmite un comunicat de presa. ...continuare.

La iarna inghetam! RADET risca intrarea in insolventa pentru neplata datoriilor

publicat 2015-08-27 18:30:20 (Puterea)
La iarna inghetam! RADET risca intrarea in insolventa pentru neplata datoriilor 1,2 milioane de bucuresteni in pericol sa nu aiba caldura si apa calda la iarna, a atentionat din nou presedintele Consiliului de Administratie al RADET, Gabriel Dumitrascu. El a acuzat inca o data lipsa de implicare a primarului general in problemele regiei de termoficare ale Capitalei. O noua somatie de plata in valoare de 8 milioane de euro a fost inregistrata la Primaria Municipiului Bucuresti. Aceasta reprezinta contravaloarea energiei termice furnizata de SC Vest-Energo SA si neachitata... ...continuare.

Apa calda, oprita in patru sectoare ale Capitalei

publicat 2015-08-21 16:45:02 (Bursa)
RADET informeaza ca in dimineata zilei de azi, din cauza unei avarii majore produsa pe aria CET Vest, a fost oprita furnizarea apei calde de consum in sectoarele 1, 6 si partial, in sectoarele 5 si 2 ale Capitalei. ...continuare.

AVARIE de proportii la RADET. Patru sectoare au ramas fara apa calda

publicat 2015-08-21 12:30:05 (Evenimentul-Zilei)
AVARIE de proportii la RADET. Patru sectoare au ramas fara apa calda O avarie de proportii la Radet a lasat fara apa calda mii de bucuresteni. Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca o avarie a afectat nu mai putin de 4 sectoare ale capitalei. ...continuare.

Patru sectoare din Capitala - fara apa calda. AVARIE MAJORA in reteaua RADET

publicat 2015-08-21 11:00:27 (Puterea)
Patru sectoare din Capitala - fara apa calda. AVARIE MAJORA in reteaua RADET RADET a anuntat, vineri, ca apa calda de consum este oprita in sectoarele 1, 6 si, partial, in sectoarele 5 si 2 ale Capitalei, din cauza unei avarii majore produse pe aria Centralei electrice de termoficare (CET) Vest. ...continuare.

Patru sectoare din Capitala au ramas fara apa calda

publicat 2015-08-21 11:00:26 (Libertatea)
Patru sectoare din Capitala au ramas fara apa calda Din cauza unei avarii de proportii produsa, in aceasta dimineata, pe aria Centralei electrice de termoficare Vest, locuitorii din sectoarele 1,6 si partial in sectoarele 2 si 5 ale Capitalei au ramas fara apa calda. Publicitate   Echipele de interventie ale RADET actioneaza pentru identificarea, izolarea si remedierea avariei, in vederea reluarii furnizarii agentului termic pentru apa calda in cel mai scurt timp. Reluarea furnizarii apei calde va fi facuta in trepte, in functie de zona in... ...continuare.

Avarie majora in reteaua RADET: Apa calda, oprita in patru sectoare din Bucuresti

publicat 2015-08-21 10:45:35 (Realitatea-TV)
Avarie majora in reteaua RADET: Apa calda, oprita in patru sectoare din Bucuresti Apa calda de consum este oprita in sectoarele 1, 6 si, partial, in sectoarele 5 si 2 ale Capitalei, din cauza unei avarii majore produse pe aria Centralei electrice de termoficare (CET) Vest, vineri dimineata, anunta reprezentantii Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice (RADET). ...continuare.

AVARIE MAJORA in reteaua RADET: Apa calda, oprita in patru sectoare din Bucuresti

publicat 2015-08-21 10:45:34 (Mediafax)
AVARIE MAJORA in reteaua RADET: Apa calda, oprita in patru sectoare din Bucuresti Apa calda de consum este oprita in sectoarele 1, 6 si, partial, in sectoarele 5 si 2 ale Capitalei, din cauza unei avarii majore produse pe aria Centralei electrice de termoficare (CET) Vest, vineri dimineata, anunta reprezentantii Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice (RADET). ...continuare.

Patru sectoare ale Capitalei raman fara apa calda vineri. Anuntul facut de RADET

publicat 2015-08-21 10:45:34 (ProTV)
Patru sectoare ale Capitalei raman fara apa calda vineri. Anuntul facut de RADET Bucurestenii au parte de o surpriza nu tocmai placuta din partea RADET la sfarsit de saptamana. ...continuare.

Avarie in reteaua RADET: Apa calda este oprita in patru sectoare din Bucuresti

publicat 2015-08-21 10:45:13 (Antena3)
Avarie in reteaua RADET: Apa calda este oprita in patru sectoare din Bucuresti Apa calda de consum este oprita in sectoarele 1, 6 si partial, in sectoarele 5 si  2 ale Capitalei, din cauza unei avarii majore produse pe aria Centralei electrice de termoficare (CET) Vest, vineri... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 7 8 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.