Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 6 Pag. urm. »

Lucrari RADET: Traficul langa Guvern, deviat pentru urmatoarele trei luni

publicat 2016-07-25 11:30:21 (Romania-TV)
Lucrari RADET: Traficul langa Guvern, deviat pentru urmatoarele trei luni RADET a demarat luni lucrarile de inlocuire a retelei de termoficare in zona Spitalului Filantropia. Traficul va fi deviat pe bulevardul Ion Mihalache, intre Barbu Delavrancea si Muzeul Antipa, pentru trei luni, pentru ca portiunea de retea care va fi inlocuita se afla sub sinele de tramvai. ...continuare.

Radet schimba tevile, trafic de cosmar in centru

publicat 2016-07-22 09:30:09 (Romania-TV)
Radet schimba tevile, trafic de cosmar in centru Trafic de cosmar timp de trei luni. Asta ii asteapa pe bucuresteni in zona spitalului Filantropia, in apropiarea Pietei Victoria. RADET incepe de luni sa schimbe conducte vechi de 35 de ani. ...continuare.

Incepand de luni, traficul in zona Spitalului Filantropia va fi deviat. Cat vor dura lucrarile

publicat 2016-07-22 09:00:01 (Antena-1)
RADET anunta ca luni, 25 iulie 2016, ora 9.00, incep lucrarile de inlocuire a tronsonului de retea de termoficare in zona Spitalului Filantropia din Sectorul 1. ...continuare.

RADET deschide SANTIER in zona Spitalului Filantropia. Traficul va fi DEVIAT in zona

publicat 2016-07-22 08:15:15 (Realitatea-TV)
RADET deschide SANTIER in zona Spitalului Filantropia. Traficul va fi DEVIAT in zona RADET anunta ca luni, 25 iulie 2016, ora 9.00, incep lucrarile de inlocuire a tronsonului de retea de termoficare in zona Spitalului Filantropia din Sectorul 1. Lucrarile sunt vitale pentru a putea asigura furnizarea energiei termice catre mai multe zone din Capitala in sezonul viitor de incalzire, potrivit reprezentantilor companiei. ...continuare.

Trafic deviat la Piata Victoriei, timp de trei luni

publicat 2016-07-22 01:00:02 (Antena3)
Trafic deviat la Piata Victoriei, timp de trei luni RADET anunta ca de luni dimineata, încep lucrarile de înlocuire a tronsonului de retea de termoficare în zona Spitalului Filantropia din Sectorul 1, iar traficul va fi deviat în zona,... ...continuare.

Busoi: 'Firea a uitat sa mearga la Bruxelles dupa fonduri UE pentru RADET-ELCEN'

publicat 2016-07-22 00:00:02 (Bursa)
Busoi: 'Firea a uitat sa mearga la Bruxelles dupa fonduri UE pentru RADET-ELCEN' Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, afirma ca exista riscul unei noi crize in Capitala in ceea ce priveste furnizarea apei calde si a caldurii, in conditiile in care primarul general Gabriela Firea nu s-a deplasat inca la Bruxelles pentru a solicita fonduri europene in vederea rezolvarii situatiei RADET-ELCEN. "Primaria Capitalei se face ca nu intelege ideea: ideea este ca, in plina criza RADET-ELCEN, primarul Firea promitea ca in maximum doua saptamani merge la Bruxelles dupa bani... ...continuare.

Busoi: Vom ajunge la o noua CRIZA in Capitala. Firea a uitat sa mearga dupa fonduri UE pentru RADET-ELCEN

publicat 2016-07-21 20:00:15 (Romania-TV)
Busoi: Vom ajunge la o noua CRIZA in Capitala. Firea a uitat sa mearga dupa fonduri UE pentru RADET-ELCEN Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a declarat ca exista riscul unei noi crize in Capitala in ceea ce priveste furnizarea apei calde si a caldurii, in conditiile in care primarul general Gabriela Firea nu s-a deplasat inca la Bruxelles pentru a solicita fonduri europene, in vederea rezolvarii situatiei RADET-ELCEN. ...continuare.

PNL atrage atentia lui Firea: A uitat sa mearga la Bruxelles pentru a cere fonduri UE pentru RADET

publicat 2016-07-21 18:45:15 (Realitatea-TV)
PNL atrage atentia lui Firea: A uitat sa mearga la Bruxelles pentru a cere fonduri UE pentru RADET Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, afirma ca exista riscul unei noi crize in Capitala in ceea ce priveste furnizarea apei calde si a caldurii, in conditiile in care primarul general Gabriela Firea nu s-a deplasat inca la Bruxelles pentru a solicita fonduri europene in vederea rezolvarii situatiei RADET-ELCEN. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 6 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2016 iStorm. Toate drepturile rezervate.