Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Pretul facturilor la energie termica creste cu aproape 50%. Decizia, pregatita sa fie semnata de CGMB

publicat 2017-09-25 11:15:10 (Romania-TV)
Pretul facturilor la energie termica creste cu aproape 50%. Decizia, pregatita sa fie semnata de CGMB Energia termica livrata de RADET clientilor noncasnici din Bucuresti este pregatita sa fie scumpita cu 47,81% pentru cei care se alimenteaza cu caldura din puncte termice urbane si centrale termice si cu 47,53% pentru cei care primesc agent termic prin puncte termice proprii. ...continuare.

Facturi RADET cu aproape 50% mai mari pentru firmele din Bucuresti

publicat 2017-09-25 10:00:11 (ProTV)
Firmele din Capitala vor avea de platit mai mult în aceasta iarna, pentru ca Primaria sa poata acoperi pierderile RADET ...continuare.

ANRE arunca RADET-ului ultimul colac de salvare. Ce solutie a gasit si cum ar afecta acest lucru pe romani

publicat 2017-09-22 08:45:01 (Antena3)
ANRE arunca RADET-ului ultimul colac de salvare. Ce solutie a gasit si cum ar afecta acest lucru pe romani Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei vrea sa ii lege pe romani de RADET. Proiectul de lege pregatit de ANRE va face practic imposibila debransarea de la sistemul de alimen... ...continuare.

Se schimba legea energiei termice. Debransarea de la RADET devine imposibila

publicat 2017-09-21 12:45:07 (Romania-TV)
Se schimba legea energiei termice. Debransarea de la RADET devine imposibila Debransarea de la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice a cetatenilor care locuiesc in blocuri, procedeu oricum destul de anevoios si pana acum, va deveni efectiv imposibila dupa intrarea in vigoare a noii legi a energiei termice, aflata acum in dezbaterea Parlamentului. ...continuare.

Legea energiei termice se schimba. Debransarea de la RADET va deveni imposibila

publicat 2017-09-21 10:45:02 (Antena3)
Legea energiei termice se schimba. Debransarea de la RADET va deveni imposibila Debransarea de la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice a persoanelor care locuiesc la bloc va deveni efectiv imposibila dupa intrarea în vigoare a noii legi a energiei termice, aflata acum... ...continuare.

RADET anunta REVIZII. Vor fi afectati bucurestenii din aproape toate sectoarele

publicat 2017-09-13 14:30:08 (Romania-TV)
RADET anunta REVIZII. Vor fi afectati bucurestenii din aproape toate sectoarele RADET Bucuresti anunta ca joi vor fi facute probe hidraulice la CTE SUD, iar timp de cateva ore temperatura apei calde ar putea fi mai scazuta in locuintele din sectoarele 2 si 3. Aceeasi problema vor avea si locuitorii sectoarelor 1,5 si 6 pentru ca CTE Vest intra joi in revizie. ...continuare.

RADET anunta revizii. Vor fi afectati aproape toti bucurestenii

publicat 2017-09-13 14:00:02 (Antena3)
RADET anunta revizii. Vor fi afectati aproape toti bucurestenii RADET Bucuresti anunta ca, joi, timp de câteva ore temperatura apei calde ar putea fi mai scazuta în locuintele din sectoarele 2 si 3. Aceeasi problema vor avea si locuitorii sectoarelor 1, 5 si... ...continuare.

Aproape 4 milioane de euro in plus pentru RADET, la rectificarea bugetara

publicat 2017-09-12 00:15:01 (Bursa)
Aproape 4 milioane de euro in plus pentru RADET, la rectificarea bugetara Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, in sedinta extraordinara de luni, rectificarea bugetului Capitalei, alocand, astfel, in plus, 6 milioane de euro pentru Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti (DGASMB) pentru plata sprijinului acordat copiilor cu dizabilitati, 4,4 milioane de euro pentru doua spitale si aproape 4 milioane de euro pentru RADET, aflata in insolventa. ...continuare.

'RADET' Bucuresti incepe incarcarea cu apa a instalatiilor de alimentare cu energie termica

publicat 2017-09-11 09:00:02 (Bursa)
'RADET' Bucuresti incepe incarcarea cu apa a instalatiilor de alimentare cu energie termica 'RADET' Bucuresti a anuntat ca de astazi va incepe incarcarea cu apa a instalatiilor de alimentare cu energie termica, actiunea fiind necesara pentru pregatirea retelei de termoficare in noul sezon de incalzire 2017-2018. ...continuare.

RADET Bucuresti incepe incarcarea cu apa a instalatiilor de termoficare

publicat 2017-09-11 08:30:26 (Romania-TV)
RADET Bucuresti incepe incarcarea cu apa a instalatiilor de termoficare RADET Bucuresti incepe de luni incarcarea cu apa a instalatiilor de alimentare cu energie termica pentru pregatirea retelei de termoficare pentru iarna, iar bucurestenii ale caror locuinte sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie sa finalizeze lucrarile la instalatiile interioare, pentru evitarea incidentelor. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.