Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 14 15 Pag. urm. »

Firea: 'Conventie RADET - ELCEN - Romgaz semnata, pentru achitarea in avans a gazelor'

publicat 2016-10-27 00:00:03 (Bursa)
Firea: 'Conventie RADET - ELCEN - Romgaz semnata, pentru achitarea in avans a gazelor' * Conducerea Romgaz a decis continuarea furnizarii de gaze naturale catre Electrocentrale Bucuresti S.A. pana in data de 12 noiembrie 2016 Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, ieri, ca a fost semnata o conventie intre RADET, ELCEN si Romgaz, privind justificarea avansurilor de plata agreata de Primaria Municipiului Bucuresti pentru repartizarea a 417 milioane de lei, pentru achitarea gazelor pentru intreaga perioada de iarna. Edilul general a declarat: "Ieri s-a semnat... ...continuare.

Bucurestenii pierd anual milioane de euro din cauza tevilor RADET

publicat 2016-10-26 18:45:11 (Romania-TV)
Bucurestenii pierd anual milioane de euro din cauza tevilor RADET Bucurestenii platesc anual pierderi de 25 de milioane de euro din cauza tevilor ciuruite ale RADET-ului. Acestea sunt folosite si 50 de ani in conditiile in care durata optima este de numai 20 de ani. ...continuare.

Gheorghe Piperea: Nu exista temeri in ceea ce priveste o eventuala intrare in faliment a RADET

publicat 2016-10-26 16:45:09 (Romania-TV)
Gheorghe Piperea: Nu exista temeri in ceea ce priveste o eventuala intrare in faliment a RADET Primarul general, Gabriela Firea, impreuna cu administratorul special al RADET, Sorin Chirita si cu reprezentantul administratorului judiciar, Rominsolv SRL, Gheorghe Piperea, au sustinut miercuri, 26 octombrie, o conferinta de presa in cadrul caeia au prezentat raportul la 20 de zile de la intrarea in insolventa a RADET. ...continuare.

Administratorul judiciar al RADET: Lucram la o noua organigrama, dar nu se pune problema unor disponibilizari

publicat 2016-10-26 15:30:10 (Romania-TV)
Administratorul judiciar al RADET: Lucram la o noua organigrama, dar nu se pune problema unor disponibilizari In momentul de fata se lucreaza la o noua organigrama a RADET, dar nu se pune problema unor disponibilizari, a anuntat, miercuri, reprezentantul administratorului judiciar, Gheorghe Piperea, in cadrul unei conferinte de presa sustinute cu prilejul prezentarii raportului la 20 de zile de la intrarea in insolventa a regiei. ...continuare.

Firea: Conventie RADET - ELCEN - Romgaz semnata, pentru achitarea in avans a gazelor

publicat 2016-10-26 14:00:14 (Romania-TV)
Firea: Conventie RADET - ELCEN - Romgaz semnata, pentru achitarea in avans a gazelor Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a fost semnata o conventie intre RADET, ELCEN si Romgaz, privind justificarea avansurilor de plata agreata de Primaria Municipiului Bucuresti pentru repartizarea a 417 milioane de lei, pentru achitarea gazelor pentru intreaga perioada de iarna. ...continuare.

Serviciile au urcat pe locul al doilea in clasamentul insolventelor din Romania

publicat 2016-10-26 13:45:02 (Bursa)
Serviciile au urcat pe locul al doilea in clasamentul insolventelor din tara noastra, in urma intrarii in insolventa a RADET si Hidroserv, arata o analiza a Casei de Insolventa Transilvania (CITR), trimisa Redactiei. ...continuare.

CITR: Serviciile urca pe locul doi in topul insolventelor, dupa ce RADET, Hidroserv si ELCEN intra in aceasta procedura

publicat 2016-10-26 12:00:14 (Ziarul-Financiar)
CITR: Serviciile urca pe locul doi in topul insolventelor, dupa ce RADET, Hidroserv si ELCEN intra in aceasta procedura Serviciile au urcat pe locul al doilea in clasamentul insolventelor din Romania, in urma intrarii in insolventa a RADET si Hidroserv, primul loc fiind ocupat de industrie, arata o analiza realizata de CITR.Daca, in prima jumatate a anului, serviciile reprezentau 18% din insolventele din Romania, in functie de valoarea activelor imobilizate, si ocupau locul trei in top, alaturi de imobiliare, in urma deschiderii procedurilor RADET si Hidroserv, acest sector insumeaza 22% din insolvente, dupa... ...continuare.

Sute de mii de bucuresteni au ramas fara apa calda si caldura

publicat 2016-10-20 14:15:02 (Antena3)
Sute de mii de bucuresteni au ramas fara apa calda si caldura Sute de mii de bucuresteni, din sectoarele 1,5 si 6, au ramas fara apa calda si caldura, a anuntat RADET. Asta, din cauza unor avarii care au aparut la CET Vest si CET Grozavesti. Se pare ca doua... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 14 15 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2016 iStorm. Toate drepturile rezervate.