Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 7 8 Pag. urm. »

'ELCEN si RADET sa faca o analiza de risc si sa traseze un plan de actiuni pentru iarna'

publicat 2016-08-26 21:30:02 (Bursa)
Compania Electrocentrale Bucuresti (ELCEN) si Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) trebuie sa demareze in perioada imediat urmatoare o analiza de risc a sistemului de termoficare si sa traseze un plan de actiuni pentru perioada de iarna, considera ministrul Energiei, Victor Grigorescu. ...continuare.

Gabriela Firea anunta o premiera pentru Bucuresti: "Am reusit sa constituim un dispecerat comun ELCEN-RADET"

publicat 2016-08-21 21:15:02 (Antena3)
Gabriela Firea anunta o premiera pentru Bucuresti: Am reusit sa constituim un dispecerat comun ELCEN-RADET Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminica seara ca a fost constituit un dispecerat comun intre ELCEN, care apartine Ministerului Energiei, si RADET, regie subordonata Primariei... ...continuare.

Cand sunt gata lucrarile RADET in zona Filantropia

publicat 2016-08-09 16:30:14 (Puterea)
RADET anunta locuitorii Bucurestiului, ca 15 septembrie es ...continuare.

Cand scapa bucurestenii de TRAFICUL DE COSMAR din Centru. RADET, un NOU termen de finalizare la schimbarea conductelor

publicat 2016-08-09 12:15:30 (Romania-TV)
Cand scapa bucurestenii de TRAFICUL DE COSMAR din Centru. RADET, un NOU termen de finalizare la schimbarea conductelor RADET a anuntat un nou termen pentru finalizarea lucrarilor de inlocuire a tronsonului de retea de termoficare din zona Spitalului Filantropia de langa Piata Victoriei. Astfel, Regia apreciaza ca traficul va putea reveni la normal, in zonele afectate de lucrari, pe data de 15 septembrie 2016. ...continuare.

Cand se vor finaliza de fapt lucrarile de reabilitare a conductelor de apa calda in zona de nord a Capitalei. ANUNTUL RADET

publicat 2016-08-02 16:45:23 (Romania-TV)
Cand se vor finaliza de fapt lucrarile de reabilitare a conductelor de apa calda in zona de nord a Capitalei. ANUNTUL RADET Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) a inceput pe data de 25 iulie 2016 lucrarile de inlocuire a conductelor de apa calda si caldura in mai multe cartiere din zona de nord a Capitalei. Atunci, oficialii RADET au anuntat ca lucrarile vor dura trei luni. Astazi, conducerea institutiei a schimbat termenul. ...continuare.

Schimbari la RADET: CGMB ii inlocuieste luni pe cei cinci membri demisionari

publicat 2016-07-31 14:30:13 (Realitatea-TV)
Schimbari la RADET: CGMB ii inlocuieste luni pe cei cinci membri demisionari Consiliul General al Municipiului Bucuresti ii inlocuieste, luni, pe cei cinci membri ai Consiliului de Administratie al RADET care au demisionat din functii, dupa ce au reclamat o comunicare deficitata cu CGMB si Primaria Capitalei, primarul Gabriela Firea spunand insa ca demisia in bloc a acestora a fost un gest politic, motivat de faptul ca oricum ar fi fost demisi de noul Consiliu General, dar si de auditul care se va face la regie. ...continuare.

Gabi contra Gabi

publicat 2016-07-29 00:15:02 (Bursa)
Gabi contra Gabi * Firea: "Auditul la regie - un motiv pentru care membrii CA al RADET au demisionat" * Dumitrascu: "O invit pe doamna primar general sa ramana o doamna cum si eu raman un domn" Scandalul dintre RADET si Primaria Capitalei a atins, ieri, punctul culminant, cand intreaga conducere a regiei si-a prezentat demisia. Dupa ce Gabriel Dumitrascu, presedintele RADET, a anuntat ca a ales sa utilizeze acest demers din cauza blocajelor de comunicare cu Primaria Capitalei si a lipsei de decizie in... ...continuare.

Situatie dificila la RADET. Vom avea probleme apa calda si caldura la iarna?

publicat 2016-07-28 18:15:01 (Antena3)
Situatie dificila la RADET. Vom avea probleme apa calda si caldura la iarna? Demisiile membrilor Consiliului de Administratie al RADET au fost înaintate din interese personale, a sustinut, joi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, precizând ca bucurestenii nu vor avea... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 7 8 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2016 iStorm. Toate drepturile rezervate.