Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 14 15 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Radu Opaina, fost director al RADET: Legea prin care facturile la utilitati se achita mai devreme, este, practic, fara efect

publicat 2016-12-03 13:45:08 (Romania-TV)
Radu Opaina, fost director al RADET: Legea prin care facturile la utilitati se achita mai devreme, este, practic, fara efect Toti cei care au contracte cu furnizorii de utilitati vor fi obligati sa-si achite facturile mai devreme, conform noilor reglementari. Radu Opaina, fost director al RADET, a declarat ca legea a fost modificata pentru a se bifa o masura electorala si ca nu are efect. ...continuare.

DEZASTRU pentru locuitorii LA BLOC. Vezi ce se intampla cu FACTURA LA CALDURA!

publicat 2016-12-03 12:30:06 (Evenimentul-Zilei)
DEZASTRU pentru locuitorii LA BLOC. Vezi ce se intampla cu FACTURA LA CALDURA! Toti cei care au contracte cu furnizorii de utilitati vor fi obligati sa-si achite facturile mai devreme, conform noilor reglementari. Radu Opaina, fost director al RADET, a declarat ca legea a fost modificata pentru a se bifa o masura electorala si ca nu are efect. ...continuare.

Casieriile RADET, INCHISE pe 30 noiembrie si 1 decembrie. Program scurt, pe 2 decembrie

publicat 2016-11-29 12:30:16 (Romania-TV)
Casieriile RADET, INCHISE pe 30 noiembrie si 1 decembrie. Program scurt, pe 2 decembrie In conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 - Codul Muncii, cu modificarile si completarile ulterioare, in zilele de miercuri, 30 noiembrie 2016 si joi, 1 decembrie 2016, registratura, casieriile R.A.D.E.T. Bucuresti si Serviciul Relatii cu Clientii nu vor avea activitate cu publicul. ...continuare.

Guvernul a inceput sa puna gaj CET-urile, ca sa cumpere gaze

publicat 2016-11-28 14:00:06 (Evenimentul-Zilei)
Guvernul a inceput sa puna gaj CET-urile, ca sa cumpere gaze Electrocentrale Bucuresti (ELCEN), furnizorul de agent termic al RADET aflat in insolventa, a convenit cu producatorul de gaze Romgaz sa puna drept gaj in favoarea Romgaz centrala CET Grozavesti cu tot cu terenul de sub unitate. ...continuare.

Actualitate - Lucrarile la metrou intrerup caldura si apa calda intr-o parte a cartierului Drumul Taberei

publicat 2016-11-21 00:00:07 (Curierul-National)
Actualitate - Lucrarile la metrou intrerup caldura si apa calda intr-o parte a cartierului Drumul Taberei RADET anunta ca va intrerupe temporar furnizarea apei calde si agentului termic pentru incalzire, in zona Drumul Taberei, din Sectorul 6 al Capitalei, incepand cu data de luni, 21 noiembrie, ora 00.00. Întreruperea a fost ceruta pentru e ...continuare.

Gabriela Firea a dispus ca RADET sa nu intrerupa furnizarea apei calde si a caldurii in Drumul Taberei

publicat 2016-11-19 21:30:07 (Puterea)
Gabriela Firea a dispus ca RADET sa nu intrerupa furnizarea apei calde si a caldurii in Drumul Taberei Primaria Capitalei a informat sambata, intr-un comunicat de presa, ca primarul general Gabriela Firea a dispus ca RADET Bucuresti sa nu intrerupa furnizarea apei calde si a caldurii in cartierul Drumul Taberei, asa cum ceruse initial Metrorex. Gabriela Firea a solicitat Corpului de Control al Primarului sa investigheze solicitarea Metrorex catre RADET, de a opri trei zile agentul termic pe timpul iernii. Astfel, s-au verificat toate documentele prin care s-a cerut de catre Metrorex... ...continuare.

RADET anunta ca nu va opri furnizarea agentului termic in cartierul Drumul Taberei

publicat 2016-11-19 19:15:09 (Realitatea-TV)
RADET anunta ca nu va opri furnizarea agentului termic in cartierul Drumul Taberei Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dispus ca RADET Bucuresti sa nu intrerupa furnizarea agentului termic in cartierul Drumul Taberei, asa cum a cerut Metrorex, se arata intr-un comunicat al municipalitatii transmis sambata. ...continuare.

Vesti bune pentru locuitorii din Drumul Taberei. Firea a dispus ca RADET sa nu opreasca apa calda si caldura, asa cum ceruse Metrorex

publicat 2016-11-19 19:15:01 (Antena3)
Vesti bune pentru locuitorii din Drumul Taberei. Firea a dispus ca RADET sa nu opreasca apa calda si caldura, asa cum ceruse Metrorex Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dispus ca RADET Bucuresti sa nu intrerupa furnizarea agentului termic in cartierul Drumul Taberei, asa cum a cerut Metrorex, se arata intr-un... ...continuare.

RADET anunta ca nu va opri furnizarea agentului termic in cartierul Drumul Taberei

publicat 2016-11-19 19:00:01 (Bursa)
RADET anunta ca nu va opri furnizarea agentului termic in cartierul Drumul Taberei Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dispus ca RADET Bucuresti sa nu intrerupa furnizarea agentului termic in cartierul Drumul Taberei, asa cum a cerut Metrorex, se arata intr-un comunicat al municipalitatii, citat de Agerpres. Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) a precizat: "RADET anunta ca nu va opri furnizarea agentului termic pentru apa calda si caldura in cartierul Drumul Taberei (pentru imobilele din perimetrul strazilor Sibiu, 1 Mai si Drumul Taberei), la cererea... ...continuare.

RADET nu opreste apa calda si caldura in Drumul Taberei. Gabriela Firea a cerut o ancheta

publicat 2016-11-19 18:30:09 (Romania-TV)
RADET nu opreste apa calda si caldura in Drumul Taberei. Gabriela Firea a cerut o ancheta Primarul General, Gabriela Firea a dispus ca RADET Bucuresti sa NU intrerupa furnizarea agentului termic in cartierul Drumul Taberei, asa cum a cerut Metrorex ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 14 15 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2016 iStorm. Toate drepturile rezervate.