Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 7 8 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

RADET se vaita ca nu mai poate interveni la avarii, iar directorii se lafaie in salarii babane

publicat 2016-06-30 11:00:06 (Evenimentul-Zilei)
RADET se vaita ca nu mai poate interveni la avarii, iar directorii se lafaie in salarii babane Astazi s-au implinit 98 de zile de la blocarea 100% a fondurilor Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice de catre Electrocentrale. Din aceasta cauza regia nu mai poate derula activitatea de revizie. Acesta este anuntul postat pe site-ul companiei. Desi conducerea se plange de lipsa fondurilor, directorii castiga bani frumosi de pe urma acestei regii aflate in pragul falimentului ...continuare.

Ce face RADET la iarna. Decizia luata de companie, dupa discutiile cu Firea

publicat 2016-06-29 16:30:02 (Antena3)
Ce face RADET la iarna. Decizia luata de companie, dupa discutiile cu Firea ELCEN si RADET vor înfiinta în perioada urmatoare un grup de lucru care va coordona în aceasta vara un program de reparatii pentru instalatiile celor doua companii, urmând sa... ...continuare.

Gabriela Firea achita o parte din datoria RADET catre ELCEN

publicat 2016-06-29 15:45:01 (Bursa)
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, astazi, in urma unei discutii cu ministrul Energiei, Victor Vlad Grigorescu, si cu directorul general de la Electrocentrale Bucuresti (ELCEN), Marcel Nicolaescu, ca in urmatoarea sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) se va lua o decizie in ceea ce priveste achitarea unei sume de aproximativ 70 de milioane de lei din datoria Regiei Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) catre ELCEN, reprezentand... ...continuare.

Gabriela Firea a fost de acord cu achitarea unei parti din datoria RADET catre ELCEN

publicat 2016-06-29 15:30:01 (Antena3)
Gabriela Firea a fost de acord cu achitarea unei parti din datoria RADET catre ELCEN Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, miercuri, în urma unei discutii cu ministrul Energiei, Victor Vlad Grigorescu, si cu directorul general ELCEN, Marcel Nicolaescu, ca în... ...continuare.

Firea cere sprijinul Guvernului pentru problema RADET: Trebuie 3,5 milioane de euro pentru reparatii

publicat 2016-06-28 13:00:01 (Antena3)
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a solicitat marti sprijinul Guvernului pentru problema RADET. Potrivit lui Firea, este nevoie de 3,5 milioane de euro pentru reparatii. Știre in curs de actualizare. &n... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 7 8 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2016 iStorm. Toate drepturile rezervate.