Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 Pag. urm. »

Administratorul special al RADET vrea sa incalzeasca BLOCURILE de la soare si sa sape dupa apa geotermala

publicat 2017-03-16 19:30:03 (Evenimentul-Zilei)
Administratorul special al RADET vrea sa incalzeasca BLOCURILE de la soare si sa sape dupa apa geotermala O parte din energia termica utilizata in Bucuresti ar putea fi produsa cu ajutorul apelor geotermale din subsolul Capitalei, precum si al panourilor fotovoltaice care ar putea fi instalate pe acoperisurile blocurilor, a declarat, joi, Gheorghe Piperea, administratorul judiciar al RADET. ...continuare.

Piperea: RADET este al doilea sistem de energie termica din lume ca marime

publicat 2017-03-16 15:00:01 (Antena3)
Piperea: RADET este al doilea sistem de energie termica din lume ca marime Regia de Distributie a Energiei Termice (RADET) este al doilea cel mai mare sistem de energie termica din lume, dupa cel din Moscova, reprezentând, în acelasi timp, un urias sac de bani fara fund, a de... ...continuare.

Piperea: RADET va fuziona prin absorbtie cu ELCEN, iar actiunile Ministerului Energiei vor fi transferate Primariei Capitalei

publicat 2017-03-16 14:45:08 (Romania-TV)
Piperea: RADET va fuziona prin absorbtie cu ELCEN, iar actiunile Ministerului Energiei vor fi transferate Primariei Capitalei Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) va fuziona prin absorbtie cu Electrocentrale Bucuresti (ELCEN), iar actiunile Ministerului Energiei la noua entitate vor fi transferate Primariei Capitalei, a declarat, joi, Gheorghe Piperea, avocat la Piperea si Asociatii, administratorul judiciar al RADET. ...continuare.

Sistemul de termoficare a cedat! Sute de blocuri, spitale si gradinite, fara agent termic

publicat 2017-03-10 18:00:03 (Evenimentul-Zilei)
Sistemul de termoficare a cedat! Sute de blocuri, spitale si gradinite, fara agent termic Șefii de la RADET sunt in impas. Ei spun ca repara intr-o parte si sistemul cedeaza in alta parte. Țevile sunt atat de vechi, incat nu mai pot fi sudate ...continuare.

Mai multe blocuri din Sectorul 1 al Capitalei, fara apa calda si caldura

publicat 2017-03-02 20:30:14 (Romania-TV)
Mai multe blocuri din Sectorul 1 al Capitalei, fara apa calda si caldura RADET anunta ca a intrerupt, in mai multe blocuri din Sectorul 1, furnizarea energiei termice pentru apa calda si caldura, din cauza unei avarii. ...continuare.

Centralele de apartament, pe lista neagra a autoritatilor

publicat 2017-03-02 00:15:04 (Evenimentul-Zilei)
Centralele de apartament, pe lista neagra a autoritatilor Sorin Chirita, administratorul special RADET Bucuresti, a facut cateva aprecieri privind necesitatea de a avea un sistem centralizat de incalzire. "Orasele cu peste 200.000 de locuitori nu pot avea decat incalzire centralizata. Reteaua de gaze care sa alimenteze fiecare locuinta este imposibil de realizat. Daca s-ar face asta, atunci orasul va arata precum Beirutul in perioada razboiului. Nu vedem energia electrica decat in sistem centralizat", a explicat Sorin Chirita. ...continuare.

'Fuziunea ELCEN-RADET va naste o societate degrevata de datoria de 3,6 miliarde lei'

publicat 2017-03-02 00:15:02 (Bursa)
In urma absorbtiei a ELCEN de catre RADET va rezulta o singura societate, care va fi degrevata de datoria de 3,6 miliarde lei, pe care regia de termoficare o are in acest moment fata de Electrocentrale Bucuresti, a anuntat, ieri, avocatul Gheorghe Ppiperea, administratorul judiciar al RADET. ...continuare.

Strategie energetica pentru Capitala: RADET si ELCEN ar putea fuziona

publicat 2017-03-01 17:15:01 (Antena3)
Strategie energetica pentru Capitala: RADET si ELCEN ar putea fuziona În aproximativ un an, RADET si ELCEN ar putea fuziona. Aceasta ar reprezenta un prim pas în procesul de modernizare a retelei bucurestene de termoficare.  Este vorba de o serie de masuri, pe care... ...continuare.

Piperea: In urma fuziunii RADET-ELCEN, societatea creata va fi degrevata de datoria de 3,6 miliarde lei

publicat 2017-03-01 14:30:12 (Romania-TV)
Piperea: In urma fuziunii RADET-ELCEN, societatea creata va fi degrevata de datoria de 3,6 miliarde lei Administratorul judiciar al RADET, Gheorghe Piperea, a anuntat, miercuri, ca in urma fuziunii prin absorbtie a ELCEN cu RADET va rezulta o singura societate, care va fi degrevata de datoria de 3,6 miliarde de lei pe care regia de termoficare o are in acest moment fata de Electrocentrale Bucuresti. ...continuare.

Gabriela Firea: In luna martie a anului viitor RADET si ELCEN se vor uni

publicat 2017-03-01 13:30:04 (Evenimentul-Zilei)
Gabriela Firea: In luna martie a anului viitor RADET si ELCEN se vor uni Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca pana in luna noiembrie ar putea fi realizat planul de reorganizare, in decembrie - ianuarie ar putea avea loc transformarea RADET in societate, urmand ca in luna martie anul viitor sa poata fi efectuata fuziunea cu ELCEN. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.