Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 Pag. urm. »

240 de blocuri din Bucuresti fara caldura si apa calda din cauza unor lucrari

publicat 2017-02-23 21:15:02 (Bursa)
240 de blocuri din Bucuresti fara caldura si apa calda din cauza unor lucrari RADET anunta oprirea agentului termic la peste 240 de blocuri, pentru efectuarea unor lucrari de reparatii in reteaua de termoficare. Potrivit datelor publicate pe site-ul RADET, citate de Digi24, motivul intreruperii agentului termic este o avarie la reteaua primara. Pentru 120 de blocuri/imobile din zonele Romancierilor, Sandulesti, Nera, Crinul de Padure, Brasov, Poiana Muntelui, Cimpul cu Flori, Drumul Taberei, Lunca Cernei, Lunca Siretului, Craiesti, Cetatea Histria, Delinesti, Pascani,... ...continuare.

Apelul disperat al unui neurochirurg care vrea sa salveze vieti la Spitalul Colentina, ignorat de manager. Scrisoarea dr Ionut Gobej, virala pe internet

publicat 2017-02-12 02:15:03 (Evenimentul-Zilei)
Apelul disperat al unui neurochirurg care vrea sa salveze vieti la Spitalul Colentina, ignorat de manager. Scrisoarea dr  Ionut Gobej, virala pe internet Situatia dramatica de la Spitalul Colentina, in urma demiterii controversate, din cauza unei avarii RADET, a managerului Bogdan Andreescu pentru ca primarul Capitalei, Gabriela Firea, sa o impuna pe Silvi Ifrim, se acutizeaza. Dupa ce a epuizat toate caile profesionale, in incercarea de a salva niste pacienti ai spitalului, lovindu-se de refuzul si de raspunsul "siderant" al noului manager interimar, doctorul Ionut Gobej isi striga revolta pe retelele de socializare, cerand demisia lui... ...continuare.

ELCEN a renuntat la gazele rusesti denuntand contractul indirect cu Gazprom

publicat 2017-02-03 14:30:13 (Romania-TV)
ELCEN a renuntat la gazele rusesti denuntand contractul indirect cu Gazprom Electrocentrale Bucuresti (ELCEN), furnizorul de agent termic al RADET, nu mai importa gaze de la gigantul rus de stat Gazprom, denuntand contractul semnat in 2010 cu firma intermediara WIEE AG, controlata indirect chiar de catre Gazprom, din cauza imposibilitatii de a-si onora obligatiile contractuale si a presiunii exercitate de WIEE din aceasta perspectiva, releva un document al ELCEN. ...continuare.

ELCEN, RADET, Polisano, CE Hunedoara si CET Govora, cele mai mari insolvente ale anului 2016

publicat 2017-02-03 00:15:02 (Bursa)
Electrocentrale Bucuresti (ELCEN), Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti (RADET), Polisano SRL, Societatea Complexul Energetic Hunedoara si CET Govora sunt cele mai mari companii, in functie de cifra de afaceri, intrate in insolventa in anul 2016, potrivit datelor anuntate de Coface Romania. ...continuare.

Scandal la masa credala a RADET

publicat 2017-01-31 14:30:12 (Puterea)

Greg Konieczny, Manager FP: 'Fondul de Dezvoltare - punct de cotitura pentru procesul de listare a companiilor de stat'

publicat 2017-01-30 00:15:02 (Bursa)
Greg Konieczny, Manager FP: 'Fondul de Dezvoltare - punct de cotitura pentru procesul de listare a companiilor de stat' * (Interviu cu domnul Greg Konieczny, manager FP) Reporter: Cum a fost anul 2016 pentru Fondul Proprietatea? Greg Konieczny: Per ansamblu, a fost un an bun pentru noi in ce priveste performanta fondului. Valoarea activului net (VAN) pe actiune a crescut cu peste 7% si, de asemenea, am avut un randament de aproape 5%, pe actiuni si GDR-uri, in lei, si asta conteaza cel mai mult. Am realizat doua tranzactii mari. Prima a fost exitul de la Romgaz, care s-a dovedit corect. Dupa ce am iesit,... ...continuare.

INTERVIU EVENIMENT CU MANAGERUL DEMIS AL SPITALULUI COLENTINA. Doctorul Bogdan Andreescu RUPE TACEREA: "Un proiect unic, impiedicat de o teava a RADET" | EVZ SPRIJINA SPITALUL COLENTINA

publicat 2017-01-25 15:30:04 (Evenimentul-Zilei)
INTERVIU EVENIMENT CU MANAGERUL DEMIS AL SPITALULUI COLENTINA. Doctorul Bogdan Andreescu RUPE TACEREA: "Un proiect unic, impiedicat de o teava a RADET | EVZ SPRIJINA SPITALUL COLENTINA Fostul manager al Spitalului Colentina din Capitala explica, in exclusivitate pentru EVZ, cum s-au derulat lucrurile in ziua in care primarul general l-a demis din functie. Bogdan Andreescu spune ca urma sa-si incheie mandatul de manager peste o luna, atunci cand ii expira contractul. Ar fi continuat munca inceputa la Colentina, la un alt nivel, intr-un proiect de o uriasa anvergura, care urma sa transforme unitatea medicala intr-una comparabila cu faimosul centru universitar AKH de la Viena ...continuare.

Dr. Bogdan Andreescu, managerul demis al Spitalului Colentina: "Un proiect unic, impiedicat de o teava a RADET" | EVZ SPRIJINA SPITALUL COLENTINA

publicat 2017-01-25 00:15:04 (Evenimentul-Zilei)
Dr. Bogdan Andreescu, managerul demis al Spitalului Colentina: Un proiect unic, impiedicat de o teava a RADET | EVZ SPRIJINA SPITALUL COLENTINA Fostul manager al Spitalului Colentina din Capitala explica, in exclusivitate pentru EVZ, cum s-au derulat lucrurile in ziua in care primarul general l-a demis din functie. Bogdan Andreescu spune ca urma sa-si incheie mandatul de manager peste o luna, atunci cand ii expira contractul. Ar fi continuat munca inceputa la Colentina, la un alt nivel, intr-un proiect de o uriasa anvergura, care urma sa transforme unitatea medicala intr-una comparabila cu faimosul centru universitar AKH de la Viena ...continuare.

Firma lui Piperea va primi 35.000 de euro lunar, in timpul insolventei RADET

publicat 2017-01-17 00:00:03 (Bursa)
Firma lui Piperea va primi 35.000 de euro lunar, in timpul insolventei RADET Administratorul judiciar Rom-Insolv SPRL va primi un onorariu lunar de 35.000 de euro/lunar plus TVA, pentru perioada de observatie (de la data deschiderii procedurii de insolventa si pana la data intrarii in perioada de reorganizare) la Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET), potrivit votului creditorilor RADET de la finalul saptamanii trecute. Tribunalul Bucuresti a admis, in luna octombrie a anului trecut, cererea de intrare in insolventa a Regiei Autonome de Distributie... ...continuare.

"Demitere pe toane" la Spitalul Colentina

publicat 2017-01-16 14:30:14 (Puterea)
Demitere pe toane la Spitalul Colentina Peste 600 de persoane au semnat petitia online "Demitere sau Eroare", care se refera la destituirea managerului Spitalului Colentina, dr. Bpgdan Andreescu (foto). Medicul Dana Ionescu o contrazice pe Gabriela Firea cu privire la frigul din saloane, motivul oficial al demiterii directorului. Potrivit petitiei, se cere repunerea in functie a managerului si "scuze publice pentru eroarea comisa". Medicul Dana Ionescu a contrazis-o pe Gabriela Firea, sustinand ca doar cateva saloane nu au fost... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.