Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 6 7 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

RADET, la un pas de faliment. Bucurestiul risca sa ramana fara apa calda

publicat 2015-06-30 08:00:17 (Realitatea-TV)
RADET, la un pas de faliment. Bucurestiul risca sa ramana fara apa calda Consiliul General al Capitalei nu a reusit sa adopte ieri planul de administrare al RADET, prin care se dorea redresarea financiara a regiei. Din lipsa de cvorum, proiectul a fost respins, iar consiliul de administratie si-a anuntat demisia. ...continuare.

Actualitate - Presedintele Consiliului de Administratie al RADET a anuntat ca demisioneaza

publicat 2015-06-29 22:00:05 (Curierul-National)
Actualitate - Presedintele Consiliului de Administratie al RADET a anuntat ca demisioneaza Presedintele Consiliului de Administratie al RADET, Gabriel Dumitrascu, si-a anuntat demisia, dupa ce Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a respins planul de administrare. Acesta a subliniat ca exista riscul ca anumite zone ale Capitalei sa ramana la iarna far ...continuare.

Bucurestenii, fara caldura la iarna. Consiliul de Administratie demisioneaza

publicat 2015-06-29 21:45:21 (Romania-TV)
Bucurestenii, fara caldura la iarna. Consiliul de Administratie demisioneaza Presedintele Consiliului de Administratie al RADET, Gabriel Dumitrascu, si-a anuntat demisia dupa ce CGMB i-a respins planul de administrare si a declarat ca exista riscul ca la iarna sa nu poata fi furnizat agentul termic in anumite zone ale Capitalei. ...continuare.

Seful RADET a demisionat: "Exista riscul ca la iarna sa nu poata fi difuzat agentul termic"

publicat 2015-06-29 21:45:19 (Libertatea)
Seful RADET a demisionat: Exista riscul ca la iarna sa nu poata fi difuzat agentul termic Presedintele Consiliului de Administratie al RADET, Gabriel Dumitrascu, si-a anuntat demisia, luni, dupa ce Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) i-a respins planul de administrare. Publicitate Gabriel Dumitrascu a declarat ca la iarna este posibil ca mai multe cartiere din Bucuresti sa ramana fara caldura, informeaza Mediafax. "Pentru anumite zone din Capitala exista riscul ca la iarna sa nu poata fi difuzat agentul termic. Cele mai expuse zone sunt cele din estul Capitalei:... ...continuare.

CGMB a respins planul de administrare al RADET: Consiliul de Administratie demisioneaza. Ce se va intampla la iarna cu bucurestenii

publicat 2015-06-29 21:15:07 (Gandul)
CGMB a respins planul de administrare al RADET: Consiliul de Administratie demisioneaza. Ce se va intampla la iarna cu bucurestenii Presedintele Consiliului de Administratie al RADET, Gabriel Dumitrascu, si-a anuntat demisia dupa ce CGMB i-a respins planul de administrare si a declarat ca exista riscul ca la iarna sa nu poata fi furnizat agentul termic in anumite zone ale Capitalei. ...continuare.

Presedintele RADET A DEMISIONAT: "Exista riscul ca la iarna sa NU fie difuzat agent termic!"

publicat 2015-06-29 20:15:02 (Antena3)
Presedintele Consiliului de Administratie al RADET, Gabriel Dumitrascu, si-a anuntat demisia dupa ce CGMB i-a respins planul de administrare si a declarat ca exista riscul ca la iarna sa nu poata fi furnizat... ...continuare.

CGMB a respins planul de administrare al RADET. Consiliul de Administratie demisioneaza

publicat 2015-06-29 20:00:18 (Mediafax)
CGMB a respins planul de administrare al RADET. Consiliul de Administratie demisioneaza Presedintele Consiliului de Administratie al RADET, Gabriel Dumitrascu, si-a anuntat demisia dupa ce CGMB i-a respins planul de administrare si a declarat ca exista riscul ca la iarna sa nu poata fi furnizat agentul termic in anumite zone ale Capitalei. ...continuare.

Bucurestenii ar putea ramane fara apa calda

publicat 2015-06-29 18:15:01 (Antena3)
Soarta RADET se decide astazi. Consilierii generali ai Capitalei hotarasc daca aproba planul de administrare al regiei, scrie ziarulring.ro.In cazul unui vot negativ, RADET anunta ca va inchide 13 centrale... ...continuare.

'Reteaua de distributie a agentului termic are nevoie de investitii de 400 milioane de euro'

publicat 2015-06-12 00:00:05 (Bursa)
Noul Consiliu de Administratie (CA) al RADET Bucuresti (furnizorul de agent termic din Capitala) si-a prezentat, ieri, planul de administrare, in care arata ca efortul financiar in modernizarea retelei publice de transport si distributie este evaluat la aproximativ 400 milioane de euro. ...continuare.

Bucurestenii risca sa ramana fara CALDURA la iarna. Avertismentul RADET

publicat 2015-06-11 18:30:15 (Romania-TV)
Bucurestenii risca sa ramana fara CALDURA la iarna. Avertismentul RADET Bucurestenii ar putea ramane fara caldura in aceasta iarna, din cauza starii in care se afla retelele termice, vechi de peste 30 de ani, si a faptului ca Primaria Capitalei nu a alocat nici in 2015 fonduri suficiente pentru investitii in sistem. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 6 7 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.