Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 6 7 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

ANRE respinge acuzatia de subventie incrucisata la ELCEN

publicat 2015-07-28 00:00:03 (Bursa)
ANRE respinge acuzatia de subventie incrucisata la ELCEN Reglementatorul pietei noastre de energie (ANRE) a respins ieri acuzatiile aduse de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, si de conducerea RADET (furnizorul de agent termic din Capitala), care sustin ca a sprijinit ELCEN (producatorul de agent termic) sa practice, ilegal, subventia incrucisata. Oficialii ANRE au aratat: "Preturile reglementate pentru energia termica livrata sub forma de apa fierbinte din centralele de cogenerare apartinand ELCEN au fost aprobate pentru anul 2015 prin Decizia... ...continuare.

RADET a obtinut in instanta suspendarea provizorie a executarii silite cerute de ELCEN. Ce inseamna acest lucru pentru bucuresteni

publicat 2015-07-27 23:15:04 (Gandul)
RADET a obtinut in instanta suspendarea provizorie a executarii silite cerute de ELCEN. Ce inseamna acest lucru pentru bucuresteni RADET a obtinut suspendarea provizorie a executarii silite cerute de ELCEN, pana la judecarea contestatiei la executare, in 25 august, timp in care banii pot fi folositi pentru reparatii la instalatii de alimentare cu energie termica, a declarat, luni, presedintele CA al regiei, Gabriel Dumitrascu. ...continuare.

ELCEN: Oprirea activitatii RADET si ELCEN, consecinta probabila a unei actiuni in instanta

publicat 2015-07-27 22:30:24 (Romania-TV)
ELCEN: Oprirea activitatii RADET si ELCEN, consecinta probabila a unei actiuni in instanta Initierea unei actiuni in instanta de catre RADET cu privire la metodologia ANRE de calcul a pretului Gigacaloriei inseamna prelungirea blocajului financiar existent iar consecinta posibila si probabila este oprirea activitatii RADET si ELCEN, se arata intr-un comunicat al Electrocentrale Bucuresti. ...continuare.

ELCEN: O actiune in instanta initiata de RADET inseamna mentinerea blocajului si oprirea activitatii

publicat 2015-07-27 22:00:25 (Mediafax)
ELCEN: O actiune in instanta initiata de RADET inseamna mentinerea blocajului si oprirea activitatii ELCEN sustine ca initierea unei actiuni in instanta de catre RADET cu privire la metodologia ANRE de calcul a pretului gigacaloriei inseamna, de fapt, mentinerea si prelungirea blocajului financiar existent, consecinta posibila si probabila fiind oprirea activitatii RADET si ELCEN. ...continuare.

Presedinte RADET: Regia a obtinut suspendarea provizorie a executarii silite cerute de ELCEN

publicat 2015-07-27 14:00:13 (Puterea)
Presedinte RADET: Regia a obtinut suspendarea provizorie a executarii silite cerute de ELCEN Presedintele CA al RADET, Gabriel Dumitrascu, a declarat, luni, ca Regia a obtinut suspendarea provizorie a executarii silite cerute de ELCEN. Masura este valabila pana la judecarea contestatiei la executare, in 25 august. ...continuare.

Veste buna pentru bucuresteni: RADET obtine in instanta suspendarea executarii silite

publicat 2015-07-27 13:45:01 (Antena3)
Veste buna pentru bucuresteni: RADET obtine in instanta suspendarea executarii silite RADET a obtinut suspendarea provizorie a executarii silite cerute de ELCEN, pana la judecarea contestatiei la executare, in 25 august, timp in care banii pot fi folositi pentru reparatii la instalatii de... ...continuare.

RADET a obtinut in instanta suspendarea provizorie a executarii silite cerute de ELCEN

publicat 2015-07-27 13:30:11 (Mediafax)
RADET a obtinut in instanta suspendarea provizorie a executarii silite cerute de ELCEN RADET a obtinut suspendarea provizorie a executarii silite cerute de ELCEN, pana la judecarea contestatiei la executare, in 25 august, timp in care banii pot fi folositi pentru reparatii la instalatii de alimentare cu energie termica, a declarat, luni, presedintele CA al regiei, Gabriel Dumitrascu. ...continuare.

RADET a obtinut suspendarea provizorie a executarii silite impuse de ELCEN

publicat 2015-07-27 13:15:14 (Romania-TV)
RADET a obtinut suspendarea provizorie a executarii silite impuse de ELCEN Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti a obtinut in instanta suspendarea provizorie a executarii silite impuse de ELCEN. ...continuare.

Executarea silita a RADET a fost suspendata provizoriu

publicat 2015-07-27 11:45:02 (Bursa)
Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) Bucuresti a obtinut suspendarea provizorie a executarii silite impuse de catre ELCEN prin dosarul de executare nr. 3201 / 2015, arata un comunicat remis azi redactiei. ...continuare.

Am putea plati mai putin la intretinere. RADET contesta pretul aberant pe gigacalorie

publicat 2015-07-24 22:00:16 (Romania-TV)
Am putea plati mai putin la intretinere. RADET contesta pretul aberant pe gigacalorie Facturile la apa calda si intretinere vor fi decise in instanta. RADET da in judecata ELCEN pentru ca a fixat preturi aberante la gigacalorie, care ar incalca legea. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 6 7 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.