Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

'Nu am incheiat un protocol referitor la ridicarea popririi cu RADET'

publicat 2016-04-20 12:00:02 (Bursa)
Electrocentrale Bucuresti (ELCEN), producator de energie termica, informeaza ca nu a incheiat niciun protocol cu administratorul retelei de distributie a energiei termice din Capitala, RADET Bucuresti, cu privire la ridicarea popririi aplicate conturilor bancare ale Regiei, potrivit unui comunicat primit pe adresa redactiei. ...continuare.

ELCEN nu a incheiat niciun protocol cu RADET Bucuresti

publicat 2016-04-20 11:45:02 (Bursa)
Electrocentrale Bucuresti (ELCEN), producator de energie termica, informeaza ca nu a incheiat niciun protocol cu administratorul retelei de distributie a energiei termice din Capitala, RADET Bucuresti, cu privire la ridicarea popririi aplicate conturilor bancare ale Regiei, potrivit unui comunicat primit pe adresa redactiei. ...continuare.

Politicienii in campanie, Bucurestiul cu probleme: Primaria nu si-a platit datoriile

publicat 2016-04-19 21:45:02 (Antena3)
Politicienii in campanie, Bucurestiul cu probleme: Primaria nu si-a platit datoriile Electrocentrale Bucuresti (ELCEN) si Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) nu au semnat niciun protocol care sa rezolve situatia dintre ele, asa cum a anuntat marti primarul general interimar... ...continuare.

Razvan Sava, despre problema RADET-ELCEN: S-a incheiat un protocol, astfel incat sa nu mai existe probleme

publicat 2016-04-19 20:30:28 (Romania-TV)
Razvan Sava, despre problema RADET-ELCEN: S-a incheiat un protocol, astfel incat sa nu mai existe probleme Primarul general interimar al Capitalei, Razvan Sava, a anuntat, marti, ca i s-a comunicat ca RADET si ELCEN au incheiat un protocol, astfel incat sa nu mai apara probleme in relatia dintre ele. ...continuare.

'S-a incheiat un protocol intre RADET-ELCEN, astfel incat sa nu mai existe probleme in relatia dintre ele'

publicat 2016-04-19 20:30:03 (Bursa)
Razvan Sava, primarul general interimar al Bucurestiului, a declarat astazi ca i s-a comunicat ca RADET si ELCEN au incheiat un protocol, astfel incat sa nu mai apara probleme in relatia dintre cele doua companii, transmit surse din media. ...continuare.

Elcen a ridicat partial poprirea de pe conturile RADET

publicat 2016-04-19 19:15:23 (Romania-TV)
Elcen a ridicat partial poprirea de pe conturile RADET Compania Elcen, controlata de catre Ministerul Energiei, a acceptat ridicarea partiala a popririi de 100% instituita pe conturile bancare ale RADET, regie detinuta de consiliul general al Capitalei, pentru ca regia sa poata plati salariile angajatilor, au declarat marti, pentru News.ro, surse apropiate producatorului de energie, in conditiile in care vineri conducerea Elcen a decis mentinerea popririi, care risca sa blocheze furnizarea de apa calda pentru sute de mii de locuinte din Capitala. ...continuare.

ELCEN mentine poprirea totala pe conturile RADET

publicat 2016-04-18 00:15:03 (Bursa)
Membrii Consiliului de Administratie al Electrocentrale Bucuresti (ELCEN) au decis, vineri, respingerea solicitarii RADET de a reduce gradul de poprire si mentinerea lui la 100%, potrivit unui comunicat al ELCEN. ...continuare.

ELCEN mentine poprirea instituita pe conturile RADET

publicat 2016-04-16 11:30:26 (Income-Magazine)
ELCEN mentine poprirea instituita pe conturile RADET Consiliul de Administratie al Electrocentrale Bucuresti (ELCEN) a decis, vineri, respingerea solicitarii RADET de a reduce gradul de poprire a conturilor bancare ale regiei de distributie, potrivit unui comunicat al ELCEN. ...continuare.

Bucurestenii risca sa ramana fara apa calda

publicat 2016-04-15 20:30:01 (Antena3)
Bucurestenii risca sa ramana fara apa calda ELCEN a pus poprire pe conturile RADET, pentru a-si recupera 250 de milioane lei din datoria de circa 3 miliarde de lei. Poprirea a fost pusa în urma cu o saptamâna si RADET anunta acum ca,... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2016 iStorm. Toate drepturile rezervate.