Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 117 118 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Mircea Dumitru: Bacalaureatul teoretic nu poate o solutie pentru toate tipurile de invatamant

publicat 2016-08-24 15:00:11 (Romania-TV)
Mircea Dumitru: Bacalaureatul teoretic nu poate o solutie pentru toate tipurile de invatamant Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, spune ca Bacalaureatul teoretic nu poate fi un panaceu sau o solutie pentru toate tipurile de invatamant si sustine introducerea unor forme diferentiate de certificare a finalului studiilor care, impreuna cu invatamantul profesional, sa fie solutii de rezolvare a problemelor numarului tot mai mare al elevilor care nu promoveaza examenul de Bacalaureat. ...continuare.

AN SCOLAR 2016-2017. Cursurile incep pe 12 septembrie. Ce alte schimbari ii asteapta pe elevi

publicat 2016-08-24 10:45:30 (Romania-TV)
AN SCOLAR 2016-2017. Cursurile incep pe 12 septembrie. Ce alte schimbari ii asteapta pe elevi STRUCTURA AN SCOLAR 2016-2017. In mai putin de o luna incepe scoala. Elevii au parte de o serie de surprize in noul an scolar. Saptamana "Scoala altfel" este structurat diferit in acest an, fiind introduse 5 zile lucratoare consecutive, a caror planificare depinde depinde de fiecare unitate de invatamant in parte. ...continuare.

Noile grile de salarizare din invatamant valabile de la 1 august. Ce salarii si sporuri primesc profesorii

publicat 2016-08-23 15:45:09 (Romania-TV)
Noile grile de salarizare din invatamant valabile de la 1 august. Ce salarii si sporuri primesc profesorii Grilele de salarizare din invatamant au fost adoptate recent prin Hotarare de Guvern si publicate luni in Monitorul Oficial. Iata care sunt salariile de baza si sporurile care se acorda din luna august profesionistilor din educatie. ...continuare.

Cum arata cel mai in voga sistem de invatare din lume

publicat 2016-08-21 11:30:05 (Evenimentul-Zilei)
Mii de familii prefera sa cheltuiasca lunar sume consistente pentru a-si educa copiii dupa modelul Mariei Montessori. Iar oportunitatea de business pentru romanii care au deschis unitati de invatamant cu aceeasi credinta, s-a dovedit de succes. ...continuare.

Scandal in invatamant inainte de inceperea noului an scolar. Ministrul Educatiei face amenintari

publicat 2016-08-20 13:15:02 (Antena3)
Scandal in invatamant inainte de inceperea noului an scolar. Ministrul Educatiei face amenintari Mircea Dumitru, ministrul Educatiei, anunta ca nu va ezita sa trimita Corpul de Control sa verifice modul în care se fac numirile directorilor la scoli, dupa ce a primit sesizari privind unele numiri... ...continuare.

AVERTISMENTUL ministrului Educatiei, Mircea Dumitru, pentru scolile din Romania

publicat 2016-08-20 13:00:14 (Romania-TV)
AVERTISMENTUL ministrului Educatiei, Mircea Dumitru, pentru scolile din Romania Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a anuntat ca a primit mai multe sesizari privind unele numiri prin detasasare care au fost facute in unele institutii de invatamant si a precizat ca nu va ezita sa trimita Corpul de Control sa verifice modul in care se fac numirile directorilor in scoli. ...continuare.

Irimescu, despre pachetul elevilor: Vrem unificarea programelor de distribuire a fructelor, respectiv a produselor lactate

publicat 2016-08-18 09:15:14 (Romania-TV)
Irimescu, despre pachetul elevilor: Vrem unificarea programelor de distribuire a fructelor, respectiv a produselor lactate Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) supune dezbaterii publice "Programul pentru scoli", un document care are in vedere unificarea programelor de distribuire a fructelor, respectiv a laptelui si produselor lactate in unitatile de invatamant, "pliat pe nevoile copiilor din Romania". ...continuare.

'Ne dorim un nou program pliat pe nevoile copiilor din Romania in anul scolar 2017-2018'

publicat 2016-08-18 09:00:02 (Bursa)
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) supune dezbaterii publice 'Programul pentru scoli', un document care are in vedere unificarea programelor de distribuire a fructelor, respectiv a laptelui si produselor lactate in unitatile de invatamant, 'pliat pe nevoile copiilor din Romania', potrivit unui comunicat al institutiei. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 117 118 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2016 iStorm. Toate drepturile rezervate.