Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 24 25 Pag. urm. »

E alerta de securitate in Barcelona. Toate statiile de metrou au fost inchise - VIDEO

publicat 2017-08-17 19:30:01 (Antena3)
E alerta de securitate in Barcelona. Toate statiile de metrou au fost inchise - VIDEO O duba a intrat în multime, în zona turistica Ramblas din Barcelona, iar mai multe persoane au fost ranite, a anuntat joi politia spaniola, transmite BBC News. Potrivit unor surse sunt cel putin pa... ...continuare.

BREAKING NEWS: Alerta in Barcelona. O camioneta a intrat intr-un grup de oameni. Mai multi raniti

publicat 2017-08-17 18:45:23 (Realitatea-TV)
BREAKING NEWS: Alerta in Barcelona. O camioneta a intrat intr-un grup de oameni. Mai multi raniti Panica in Spania. O camioneta a intrat in multime, in Barcelona, in zona cartierului La Rambla. Sunt mai multi raniti, dar nu se stie numarul exact. Politia a transmis oamenilor sa nu se apropie de zona Piata Catalunya, anunta BBC. Totodata, autoritatile au cerut ca metroul si statiile de autobuz sa ramana inchise. La fel si magazinele din zona. ...continuare.

Noi STATII de metrou se INCHID! Patru statii sunt inchise incepand de azi

publicat 2017-08-16 10:30:02 (Antena3)
Noi STATII de metrou se INCHID! Patru statii sunt inchise incepand de azi Noi cai de de acces din statiile de metrou Eroilor, Politehnica, Preciziei si Gorjului vor fi inchise incepand de miercuri si pana in 22 august, pentru modernizarea instalatiilor de taxare. Astfel, in... ...continuare.

Noi lucrari la metrou. Iesirile din patru statii sunt inchise incepand de azi

publicat 2017-08-16 09:00:01 (Antena3)
Noi lucrari la metrou. Iesirile din patru statii sunt inchise incepand de azi Noi cai de de acces din statiile de metrou Eroilor, Politehnica, Preciziei si Gorjului vor fi inchise incepand de miercuri si pana in 22 august, pentru modernizarea instalatiilor de taxare. Astfel, in... ...continuare.

Noi cai de acces la metrou vor fi inchise. Ce statii vor fi afectate

publicat 2017-08-15 18:30:02 (Antena3)
Noi cai de acces la metrou vor fi inchise. Ce statii vor fi afectate Cate una din caile de acces la fiecare din statiile de metrou Eroilor, Politehnica, Preciziei si Gorjului va fi inchisa in perioada 16-22 august, pentru modernizarea sistemului de control, potrivit... ...continuare.

Noi cai de acces la metrou, inchise. Sunt vizate statiile Eroilor, Politehnica, Preciziei si Gorjului

publicat 2017-08-15 17:15:12 (Romania-TV)
Noi cai de acces la metrou, inchise. Sunt vizate statiile Eroilor, Politehnica, Preciziei si Gorjului Cate una din caile de acces la fiecare din statiile de metrou Eroilor, Politehnica, Preciziei si Gorjului va fi inchisa in perioada 16-22 august, pentru modernizarea sistemului de control, potrivit Metrorex. ...continuare.

Metrorex: Statiile Eroilor, Politehnica, Preciziei si Gorjului vor avea cateva cai de acces inchise

publicat 2017-08-15 16:15:11 (Ziarul-Financiar)
Metrorex: Statiile Eroilor, Politehnica, Preciziei si Gorjului vor avea cateva cai de acces inchise Cate una din caile de acces la fiecare din statiile de metrou Eroilor, Politehnica, Preciziei si Gorjului va fi inchisa in perioada 16-22 august, pentru modernizarea sistemului de control, potrivit Metrorex. ...continuare.

Copiii "de bani gata" si parintii lor, desfiintati de fondatorul Transylvania College. Ce au facut beizadelele in tabara

publicat 2017-08-15 09:00:02 (Adevarul)
Copiii de bani gata si parintii lor, desfiintati de fondatorul Transylvania College. Ce au facut beizadelele in tabara Dan Baciu, cofondatorul celei mai mari scoli private din Ardeal - "Transylvania College", critica dur copiii care au participat anul acesta la taberele organizate de institutia de invatamant. El pune lipsa acestora de educatie pe seama parintilor prea ocupati care "isi leapada copiii de la cele mai fragede varste". ...continuare.

Propunerea fara precedent a salvamarilor, dupa ce 18 oameni s-au inecat pe litoralul romanesc

publicat 2017-08-14 12:30:11 (Realitatea-TV)
Propunerea fara precedent a salvamarilor, dupa ce 18 oameni s-au inecat pe litoralul romanesc Salvamarii propun ca, de anul viitor, plajele sa fie inchise atunci cand marea este foarte agitata. Steagul rosu va insemna ca turistii sunt anuntati ca niciun salvator nu este la post si ca intra in apa pe propria raspundere. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 24 25 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.