Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 23 24 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Ponta:'Guvernul cauta solutii cu taxe mai mici pentru presa de stiri, ca TV-radio, nu presa scrisa'

publicat 2015-05-03 11:30:01 (Bursa)
Guvernul cauta un sistem de sprijinire, prin reducerea taxelor, a presei furnizoare de stiri, precum posturi de televiziune si radio, in functie de proportia numarului de stiri in grila de program, nu si a presei scrise, deoarece aceasta suporta costuri mai mici in online, potrivit premierului Ponta, transmit surse din presa. ...continuare.

Victor Ponta: Guvernul cauta solutii pentru reducerea taxelor a presei de stiri, precum TV si radio

publicat 2015-05-03 10:00:10 (Puterea)
Victor Ponta: Guvernul cauta solutii pentru reducerea taxelor a presei de stiri, precum TV si radio Premierul Victor Ponta a declarat, sambata seara, in cadrul unei emisiuni la B1 TV, ca Guvernul cauta un sistem de sprijinire, prin reducerea taxelor, a presei furnizoare de stiri, precum posturi de televiziune si radio. Ponta a tinut sa precizeze ca in aceasta categorie nu intra si presa scrisa, deoarece aceasta suporta costuri mai mici in online. ...continuare.

Victor Ponta: Guvernul vrea taxe mai mici pentru presa de stiri audio-vizuala

publicat 2015-05-03 09:15:12 (Romania-TV)
Victor Ponta: Guvernul vrea taxe mai mici pentru presa de stiri audio-vizuala Premierul Victor Ponta a declarat intr-un interviu la B1TV ca Guvernul cauta un sistem de sprijinire, prin reducerea taxelor, a presei de stiri, precum posturi de televiziune si radio, in functie de proportia numarului de stiri in grila de program, nu si a presei scrise, deoarece aceasta suporta costuri mai mici in online. ...continuare.

Ponta: Guvernul cauta solutii cu taxe mai mici pentru presa de stiri, ca TV si radio, nu si presa scrisa

publicat 2015-05-03 05:45:04 (Gandul)
Ponta: Guvernul cauta solutii cu taxe mai mici pentru presa de stiri, ca TV si radio, nu si presa scrisa Guvernul cauta un sistem de sprijinire, prin reducerea taxelor, a presei furnizoare de stiri, precum posturi de televiziune si radio, in functie de proportia numarului de stiri in grila de program, nu si a presei scrise, deoarece aceasta suporta costuri mai mici in online, potrivit premierului Ponta ...continuare.

Ponta: Guvernul cauta solutii cu taxe mai mici pentru televiziunile de stiri

publicat 2015-05-03 00:30:12 (Realitatea-TV)
Ponta: Guvernul cauta solutii cu taxe mai mici pentru televiziunile de stiri Victor Ponta a anuntat ca Guvernul cauta un sistem de sprijinire, prin scaderea taxelor, a posturilor de televiziune si de radio producatoare de stiri. ...continuare.

Ponta: Guvernul cauta solutii cu taxe mai mici pentru presa de stiri, ca TV-radio, nu presa scrisa

publicat 2015-05-03 00:15:24 (Mediafax)
Ponta: Guvernul cauta solutii cu taxe mai mici pentru presa de stiri, ca TV-radio, nu presa scrisa Guvernul cauta un sistem de sprijinire, prin reducerea taxelor, a presei furnizoare de stiri, precum posturi de televiziune si radio, in functie de proportia numarului de stiri in grila de program, nu si a presei scrise, deoarece aceasta suporta costuri mai mici in online, potrivit premierului Ponta. ...continuare.

Dincolo de Stiri: Ne pleaca medicii, noi cui ramanem? Nicolae Banicioiu, despre deficitul de medici si acuzatiile de malpraxis

publicat 2015-05-02 20:45:01 (Antena3)
Cristina Topescu si invitatii sai la "Dincolo de stiri", Monica Pop si Cezara Dafinescu, au discutat despre sistemul sanitar, criza de personal din spitale si acuzatiile de malpraxis. Au fost prezentate... ...continuare.

Subsidiara din Turcia a OMV isi suspenda functionarea

publicat 2015-04-30 11:45:02 (Bursa)
OMV Petrol Ofisi, subsidiara din Turcia a companiei austriece OMV pentru vanzarea de de gaz si petrol, si-a suspendat operatiunile, a transmis ieri postul de televiziune Kanal7, potrivit agentiei azere de stiri Trend. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 23 24 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.