Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

07:00 Prioritati

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 39 40 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Actualitate - Sorin Frunzaverde si Ionesie Ghiorghioni, trimisi in judecata

publicat 2015-07-04 00:00:06 (Curierul-National)
Actualitate - Sorin Frunzaverde si Ionesie Ghiorghioni, trimisi in judecata Procurorii anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a presedintelui CJ Caras Severin Sorin Frunzaverde si a vicepresedintelui institutiei, Ionesie Ghiorghioni, acuzati printre altele de obtinerea unor foloase necuvenite, fals intelectual si uz de fals, dup ...continuare.

Jaf IN DIRECT. Reporteri jefuiti in timpul unei transmisiuni LIVE

publicat 2015-07-03 16:45:01 (Antena3)
Echipele de stiri de la doua posturi de televiziune din San Francisco au fost jefuite si amenintate cu o arma de foc. Incidentul a avut loc joi, in timpul unei transmisiuni in direct, informeaza The Hollywood Rep... ...continuare.

Sorin Frunzaverde declara ca a facut campanie electorala LEGAL desi stenogramele il CONTRAZIC

publicat 2015-07-03 16:15:20 (Romania-TV)
Sorin Frunzaverde declara ca a facut campanie electorala LEGAL desi stenogramele il CONTRAZIC Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, trimis in judecata de DNA sub control judiciar pentru folosirea influentei, a negat comiterea faptelor de care este acuzat, aratand ca a facut campanie la alegerile prezidentiale in mod legal, el fiind contrazis de interceptarile din dosar. ...continuare.

Sorin Frunzaverde, trimis in judecata pentru coruptie

publicat 2015-07-03 15:30:05 (Gandul)
Sorin Frunzaverde, trimis in judecata pentru coruptie Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, care se afla sub control judiciar pentru infractiuni asimilate faptelor de coruptie, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA, in acelasi dosar fiind cercetat si fostul vicepresedinte al institutiei Ionesie Ghiorghioni. ...continuare.

DNA l-a trimis in judecata pe Sorin Frunzaverde

publicat 2015-07-03 14:30:09 (Cotidianul)
DNA l-a trimis in judecata pe Sorin Frunzaverde Aflat sub control judiciar în alta cauza, presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, a fost deferit justitiei. ...continuare.

Sorin Frunzaverde, trimis in judecata de DNA

publicat 2015-07-03 14:15:18 (Puterea)
Sorin Frunzaverde, trimis in judecata de DNA Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, a fost trimis in judecata sub control judiciar de procurorii DNA pentru folosirea influentei. In dosar a fost deferit justitiei si Ionesie Ghiorghioni, vicepresedinte al Consiliului Judetean Caras Severin, sub control judiciar in alta cauza, pentru aceeasi fapta plus influentarea declaratiilor, fals intelectual si uz de fals. ...continuare.

Cel mai INFLUENT lider local al PNL, trimis in JUDECATA

publicat 2015-07-03 14:15:02 (Antena3)
Presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, cel mai influent lider local al PNL, a fost trimis in judecata sub control judiciar de procurorii DNA.Frunzaverde este acuzat de folosirea... ...continuare.

Sorin Frunzaverde si vicepresedintele CJ Caras Severin au fost trimisi in judecata

publicat 2015-07-03 14:15:02 (Bursa)
Sorin Frunzaverde si vicepresedintele CJ Caras Severin au fost trimisi in judecata Procurorii DNA i-au trimis in judecata, sub control judiciar, pe Sorin Frunzaverde, presedinte al Consiliului Judetean Caras Severin, si in stare de libertate pe Ionesie Ghiorghioni, vicepresedinte al institutiei. Sorin Frunzaverde este acuzat de folosirea influentei ori a autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, iar Ghirghioni de folosirea influentei ori a autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani,... ...continuare.

Presedintele si vicepresedintele CJ Caras Severin au fost trimisi in judecata

publicat 2015-07-03 14:00:02 (Bursa)
Procurorii DNA i-au trimis in judecata, sub control judiciar, pe Sorin Frunzaverde, presedinte al Consiliului Judetean Caras Severin, si in stare de libertate pe Ionesie Ghiorghioni, vicepresedinte al institutiei. ...continuare.

Antena 3 lanseaza, la data de 4 iulie 2015, de ziua Statelor Unite ale Americii, Antena 3 HEADLINES

publicat 2015-07-03 13:15:01 (Antena3)
Antena 3 lanseaza, la data de 4 iulie 2015, de ziua Statelor Unite ale Americii, Antena 3 HEADLINES Programul, care se va difuza in fiecare dimineata de luni pana vineri incepand cu ora 8:30, este un jurnal de stiri in limba engleza, si se adreseaza expatilor care traiesc in Romania. Prezentat de catre... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 39 40 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.