Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 24 25 Pag. urm. »

Copil de sase ani, inceat in apele Jiului

publicat 2015-04-26 09:00:01 (Antena3)
Un copil de sase ani din Petrosani a murit  inecat in apele Jiului. Copilul se juca pe malul raului cand a fost luat de ape. A fost scos din rau de un localnic si   transportat la Spitalul de... ...continuare.

Dincolo de Stiri: Presedintele Klaus Iohannis si consultarile cu partidele

publicat 2015-04-25 20:00:01 (Antena3)
Cristina Topescu a prezentat, in editia de sambata a emisiunii "Dincolo de stiri", declaratia analistului Emil Hurezeanu care, invitat la un post de televiziune, a afirmat despre presedintele Iohannis ca este... ...continuare.

Un copil luat de apele Jiului parea ca nu mai are nicio sansa. Dupa ce a fost dus de curenti doi kilometri, a avut loc un miracol

publicat 2015-04-25 19:45:03 (Gandul)
Un copil luat de apele Jiului parea ca nu mai are nicio sansa. Dupa ce a fost dus de curenti doi kilometri, a avut loc un miracol Un copil de sase ani din Petrosani, care a cazut, sambata, in raul Jiu si a fost dus de ape mai mult de doi kilometri, a fost salvat de catre pompieri, fiind transportat apoi la Spitalul de Urgenta din Petrosani, trasmite corespodentul MEDIAFAX. ...continuare.

Copil de sase ani, salvat din raul Jiu dupa ce a fost dus de ape peste doi kilometri

publicat 2015-04-25 19:30:02 (Antena3)
Copil de sase ani, salvat din raul Jiu dupa ce a fost dus de ape peste doi kilometri Un copil de sase ani din Petrosani, care a cazut, sambata, in raul Jiu si a fost dus de ape mai mult de doi kilometri, a fost salvat de catre pompieri, fiind transportat apoi la Spitalul de Urgenta din... ...continuare.

Salvarea spectaculoasa a unui copil de sase ani, care cazuse in raul Jiu

publicat 2015-04-25 19:15:05 (Gandul)
Salvarea spectaculoasa a unui copil de sase ani, care cazuse in raul Jiu Un copil de sase ani din Petrosani, care a cazut, sambata, in raul Jiu si a fost dus de ape mai mult de doi kilometri, a fost salvat de catre pompieri, fiind transportat apoi la Spitalul de Urgenta din Petrosani, trasmite corespodentul MEDIAFAX. ...continuare.

Pro TV a reziliat contractul cu agentia Mediafax

publicat 2015-04-25 10:30:03 (Cotidianul)
Pro TV a reziliat contractul cu agentia Mediafax Televiziunea Pro TV a decis sa rezilieze contractul cu agentia de stiri Mediafax, detinuta de Adrian Sârbu... ...continuare.

Pro TV a reziliat contractul cu agentia de stiri Mediafax

publicat 2015-04-25 00:15:04 (Evenimentul-Zilei)
Pro TV a reziliat contractul cu agentia de stiri Mediafax Pentru prima data in cei 23 de ani de functionare a postului TV fondat de Adrian Sarbu, cand Pro TV nu mai are contract cu agentia de stiri Mediafax, fondata la inceputul anilor 1990 de fostul sef al Pro TV. ...continuare.

Pro TV a reziliat contractul cu agentia Mediafax

publicat 2015-04-25 00:00:02 (Bursa)
Pro TV a reziliat contractul cu agentia Mediafax Televiziunea Pro TV a decis sa rezilieze contractul cu agentia de stiri Mediafax, detinuta de Adrian Sarbu, contractul dintre cele doua entitati urmand sa expire la sfarsitul lunii. Aceasta decizie marcheaza o premiera in colaborarea dintre Pro TV si Mediafax, fiind prima data in cei 23 de functionare a televiziunii cand nu mai are contract cu agentia de stiri. Postul TV a instiintat deja agentia Mediafax ca reziliaza contractul prin care beneficia de fluxurile de stiri, iar luna aceasta este... ...continuare.

Decizie radicala la PRO TV. Postul a reziliat contractul cu Mediafax, detinuta de Adrian Sarbu

publicat 2015-04-24 21:15:24 (Realitatea-TV)
Decizie radicala la PRO TV. Postul a reziliat contractul cu Mediafax, detinuta de Adrian Sarbu Premiera in colaborarea dintre postul de televiziune Pro TV si agentia de stiri Mediafax. Este prima data in cei 23 de functionare a Pro TV cand televiziunea fondata de Adrian Sarbu nu mai are contract cu agentia de stiri Mediafax, pe care fostul sef al Pro TV a infiintat-o la inceputul anilor 90. ...continuare.

Pro TV a reziliat contractul cu agentia Mediafax

publicat 2015-04-24 20:15:02 (Bursa)
Pro TV a reziliat contractul cu agentia Mediafax Televiziune Pro TV a decis sa rezilieze contractul cu agentia de stiri Mediafax, detinuta de Adrian Sarbu, contractul dintre cele doua entitati urmand sa expire la sfarsitul lunii. Aceasta decizie marcheaza o premiera in colaborarea dintre Pro TV si Mediafax, fiind prima data in cei 23 de functionare a televiziunii cand nu mai are contract cu agentia de stiri. Postul TV a instiintat deja agentia Mediafax ca reziliaza contractul prin care beneficia de fluxurile de stiri, iar luna aceasta este... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 24 25 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.