Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 39 40 Pag. urm. »

Primul centru privat de transplant renal din Romania a fost inaugurat la Brasov

publicat 2016-06-01 00:00:04 (Bursa)
Primul centru privat de transplant renal din Romania a fost inaugurat la Brasov Primul centru privat de transplant renal, acreditat de Agentia Nationala pentru Transplant (ANT), a fost inaugurat, ieri, la Spitalul Sf. Constantin din Brasov, insa primele operatii vor fi facute de medici din Elvetia, doctorii romani urmand sa asiste la acestea. "Centrul de Transplant Renal Profesor Gilles Mentha" si-a primit numele in memoria profesorului Gilles Mentha, care si-a manifestat in numeroase randuri sustinerea pentru acest demers, dar si in onoarea parteneriatului pentru... ...continuare.

Lipsa sangelui de la locul accidentului lui Condrea, explicata de un legist cunoscut

publicat 2016-05-31 09:00:02 (Antena3)
Lipsa sangelui de la locul accidentului lui Condrea, explicata de un legist cunoscut Site-urile de stiri, dar mai ales televiziunile nu înceteaza sa faca tot felul de scenarii în cautarea unor explicatii plauzibile privind accidentul lui Condrea. Mai nou, multi se întreaba de ce... ...continuare.

O echipa importanta din Spania isi deschide academie in Romania » Ce beneficii aduce

publicat 2016-05-30 16:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
O echipa importanta din Spania isi deschide academie in Romania » Ce beneficii aduce Celta Vigo a terminat pe locul 6 sezonul din Spania si se va juca în preliminariile Europa League. Clubul din Galicia a anuntat ca va deschide o Academie de Fotbal în România, la Brasov. Spaniolii au ajuns la un acord cu clubul CS Coltea 1920 Brasov  si cu Primaria orasului pentru a pune bazele acestui proiect. Acordul include un protocol prin care autoritatile din Brasov va asigura conditiile necesare pentru desfasurarea proiectului. ... ...continuare.

O echipa importanta din Spania isi deschide academie in Romania » Ce beneficii vor avea romanii

publicat 2016-05-30 16:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
O echipa importanta din Spania isi deschide academie in Romania » Ce beneficii vor avea romanii Celta Vigo a terminat pe locul 6 sezonul din Spania si se va juca în preliminariile Europa League. Clubul din Galicia a anuntat ca va deschide o Academie de Fotbal în România, la Brasov. Spaniolii au ajuns la un acord cu clubul CS Coltea 1920 Brasov  si cu Primaria orasului pentru a pune bazele acestui proiect. Acordul include un protocol prin care autoritatile din Brasov va asigura conditiile necesare pentru desfasurarea proiectului. ... ...continuare.

Cum arata copia nord-coreeana a Facebook

publicat 2016-05-30 09:00:02 (Antena3)
Cum arata copia nord-coreeana a Facebook O copie nord-coreeana a Facebook nu a necesitat un efort prea mare pentru a fi compromisa. In urma cu doar doua zile, pe internet incepeau sa apara stiri despre o copie Facebook creata de catre... ...continuare.

Primul cluster de produse bio din Regiunea Centru s-a lansat vineri la Brasov

publicat 2016-05-30 00:00:03 (Bursa)
Primul cluster de produse bio din Regiunea Centru s-a lansat vineri la Brasov Vineri s-a lansat, la Brasov, prima asociatie de competitivitate in agricultura, zootehnie si industrie alimentara bio din Regiunea Centru - "Cluster Inovativ Bio Carpathia Brasov". Clusterul este cunoscut drept o grupare de producatori, utilizatori si beneficiari, in scopul punerii in aplicare a bunelor practici din UE in vederea cresterii competitivitatii operatorilor economici, potrivit definitiei care este intalnita si in legislatia din Romania. Lansarea cluster-ului poate avea un impact... ...continuare.

Adolescenta de 16 ani din Brasov, disparuta de acasa de cinci zile, a fost gasita in Arges. Politistilor nu le-a venit sa creada cu cine era fata

publicat 2016-05-29 13:00:02 (Antena3)
Adolescenta de 16 ani din Brasov, disparuta de acasa de cinci zile, a fost gasita in Arges. Politistilor nu le-a venit sa creada cu cine era fata Adolescenta de 16 ani din Brasov, disparuta de acasa in urma cu cinci zile, a fost gasita in judetul Arges in compania unui barbat. Politistii fac cercetari pentru a stabili daca fata a fost victima vreunei infractiuni,... ...continuare.

Adolescenta de 16 ani din Brasov, disparuta de acasa de cinci zile, a fost gasita in judetul Arges in compania unui barbat

publicat 2016-05-29 11:30:12 (ProTV)
Adolescenta de 16 ani din Brasov, disparuta de acasa de cinci zile, a fost gasita in judetul Arges in compania unui barbat Adolescenta de 16 ani din Brasov, disparuta de acasa in urma cu cinci zile, a fost gasita in judetul Arges in compania unui barbat.Politistii fac cercetari pentru a stabili daca fata a fost victima vreunei infractiuni. ...continuare.

Dincolo de stiri: Adrian Daminescu, povestea din spatele piesei "Romania"

publicat 2016-05-29 00:00:02 (Antena3)
Adrian Daminescu a venit la "Dincolo de stiri", de la Antena 3, unde a vorbit despre povestea din spatele piesei "Romania", supranumita imnul tuturor romanilor. Artistul a povesti... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 39 40 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2016 iStorm. Toate drepturile rezervate.