Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 ... 5 9 10 Pag. urm. »

De ce stirile false nu vor disparea niciodata, in ciuda masurilor luate de Facebook si Google [OPINIE] (Internet)

publicat 2017-08-16 15:15:09 (Go4IT)
De ce stirile false nu vor disparea niciodata, in ciuda masurilor luate de Facebook si Google [OPINIE] (Internet) Se vorbeste mult despre stirile false, iar marile companii care ofera servicii pe internet, dornice sa arate ca le pasa de problemele fierbinti care sunt dezbatute de societate, se intrec in masuri prin care incearca sa combata (sau chiar elimine) acest fenomen. Din pacate, stirile false au existat dintotdeauna (vezi gaina care a nascut pui vii, invazia extraterestra din 1938 etc.), impachetate intr-o forma sau alta, iar de abia acum, in era lucrurilor care devin rapid virale pe internet,... ...continuare.

De ce stirile false nu vor disparea niciodata, in ciuda eforturilor facute de Facebook si Google [OPINIE] (Internet)

publicat 2017-08-16 14:45:12 (Go4IT)
De ce stirile false nu vor disparea niciodata, in ciuda eforturilor facute de Facebook si Google [OPINIE] (Internet) Se vorbeste mult despre stirile false, iar marile companii care ofera servicii pe internet, dornice sa arate ca le pasa de problemele fierbinti care sunt dezbatute de societate, se intrec in masuri prin care incearca sa combata (sau chiar elimine) acest fenomen. Din pacate, stirile false au existat dintotdeauna, impachetate intr-o forma sau alta, iar de abia acum, in era lucrurilor care devin virale pe internet, suntem constienti de existenta lor. Unii le-au numit propaganda, altii minciuni... ...continuare.

Ingrid Mocanu cere Parlamentului sa se implice in scandalul privind interceptarea jurnalistilor facute de DNA si SRI

publicat 2017-08-11 13:00:08 (Evenimentul-Zilei)
Ingrid Mocanu cere Parlamentului sa se implice in scandalul privind interceptarea jurnalistilor facute de DNA si SRI Ingrig Mocanu a avut o rectie punctuala pe contul sau de socilaizare in urma dezvaluirilor facute de Victor Ciutacu. Jurnalistul a povestit ca exista probe si documente cu ca Laura Codruta Kovesi cerea SRI-ului sa montorizeze toate informatiile, stirile pe care postul de televiziune Antena 3 le publica despre scandalul RDS-RCS. Ingrid Mocanu cere ca Parlamentul sa se implice in acest caz de cenzura a jurnalistilor. ...continuare.

Merkel vrea cenzura pe Facebook. Ce masuri ia guvernul de la Berlin pentru a contracara stirile false

publicat 2017-08-11 12:15:06 (Evenimentul-Zilei)
Merkel vrea cenzura pe Facebook. Ce masuri ia guvernul de la Berlin pentru a contracara stirile false In noiembrie 2016, dupa alegerile din SUA, Simon Hegelich, profesor de stiinte politice la Universitatea din Munchen, a fost invitat la o discutie cu Angela Merkel. Ce voia sa afle cancelarul? ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 ... 5 9 10 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.