Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 10 11 Pag. urm. »

iLikeIT. Stirile saptamanii din tehnologie. Whatsapp Call vine si pe iPhone, iar Xperia Z4 s-a lansat pe tacute

publicat 2015-04-25 12:00:16 (ProTV)
iLikeIT. Stirile saptamanii din tehnologie. Whatsapp Call vine si pe iPhone, iar Xperia Z4 s-a lansat pe tacute De-acum poti sa suni pe WhatsApp si de pe iPhone. Conditia este sa faci ultimul update si apoi poti sa-ti suni prietenii care au si ei tot ultima versiune de WhatsApp. ...continuare.

Neptun TV: DNA si ANAF vor sa ne lichideze. Ce vor sa faca jurnalistii constanteni

publicat 2015-04-24 15:15:02 (Antena3)
Neptun TV: DNA si ANAF vor sa ne lichideze. Ce vor sa faca jurnalistii constanteni Conducerea Neptun TV acuza DNA si ANAF ca vor sa lichideze televiziunea din Constanta. Jurnalistii avertizeaza ca se vor adresa institutiilor nationale si internationale care apara libertatea presei, dupa... ...continuare.

Schimbare de imagine pentru Andreea Esca! FOTO in articol

publicat 2015-04-23 12:30:12 (Libertatea)
Andreea Esca nu a trecut prin multe schimbari de imagine de cand prezinta stirile PRO TV. Pana... ...continuare.

DNA a ridicat serverul de e-mail al Neptun TV

publicat 2015-04-22 20:30:04 (Cotidianul)
DNA a ridicat serverul de e-mail al Neptun TV Procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie au descins azi la o televiziune! Este vorba despre Neptun TV. ...continuare.

iLikeIT. Stirile saptamanii din tehnologie. LG G4 se "imbraca" in piele, iar Apple urmeaza "sunetul muzicii"

publicat 2015-04-18 11:30:18 (ProTV)
iLikeIT. Stirile saptamanii din tehnologie. LG G4 se "imbraca" in piele, iar Apple urmeaza "sunetul muzicii" Cele mai importante stiri din internet si tehnologie, in saptamana 13 - 19 aprilie 2015. ...continuare.

STENOGRAME in dosarul lui Nicusor Constantinescu - Cum ameninta conducerea Telegraf: "Pana in ziua in care o sa va ia si pe voi sa va aresteze, sa vedeti cum este!"

publicat 2015-04-17 12:30:19 (Mediafax)
STENOGRAME in dosarul lui Nicusor Constantinescu - Cum ameninta conducerea Telegraf: Pana in ziua in care o sa va ia si pe voi sa va aresteze, sa vedeti cum este! Nicusor Constantinescu a luat legatura in luna martie, cand era in arest la domiciliu, cu conducerile Telegraf si TV Neptun, disctandu-le sa scrie materiale despre "nevinovatia" sa si amenintandu-i: "Pana in ziua in care o sa va ia si pe voi sa va aresteze, sa vedeti cum este!", spun procurorii DNA. ...continuare.

DNA: Nicusor Constantinescu ameninta conducerea Telegraf si dicta ce sa scrie despre el

publicat 2015-04-17 12:30:05 (Gandul)
DNA: Nicusor Constantinescu ameninta conducerea Telegraf si dicta ce sa scrie despre el Nicusor Constantinescu a luat legatura in luna martie, cand era in arest la domiciliu, cu conducerile Telegraf si TV Neptun, disctandu-le sa scrie materiale despre "nevinovatia" sa si amenintandu-i: "Pana in ziua in care o sa va ia si pe voi sa va aresteze, sa vedeti cum este!", spun procurorii DNA. ...continuare.

Nicusor Constantinescu ameninta conducerea Telegraf si dicta ce sa scrie despre el

publicat 2015-04-17 12:00:05 (Gandul)
Nicusor Constantinescu ameninta conducerea Telegraf si dicta ce sa scrie despre el Nicusor Constantinescu a luat legatura in luna martie, cand era in arest la domiciliu, cu conducerile Telegraf si TV Neptun, disctandu-le sa scrie materiale despre "nevinovatia" sa si amenintandu-i: "Pana in ziua in care o sa va ia si pe voi sa va aresteze, sa vedeti cum este!", spun procurorii DNA. ...continuare.

INTERCEPTARI PE SIGURANȚA NAȚIONALA. Radu Mazare era numit "fasole" in discutiile lui Arpad Paszkany. Șpaga: Milllion "Dollar baby"

publicat 2015-04-16 18:45:04 (Evenimentul-Zilei)
INTERCEPTARI PE SIGURANȚA NAȚIONALA. Radu Mazare era numit "fasole" in discutiile lui Arpad Paszkany. Șpaga: Milllion "Dollar baby" Omul de afaceri Arpad Paszkany a fost interceptat cand i se transmitea ce suma trebuie platita drept mita, respectiv un milion de euro, sub forma unui contract de publicitate cu Neptun Tv, pentru obtinerea la timp a autorizatiilor, avizelor si a altor documente emise de Primaria Constanta necesare dezvoltarii unui proiect imobiliar de tip mall. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 10 11 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.