Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 10 11 Pag. urm. »

Ministrul Agriculturii: Sistemul bancar nu s-a indreptat catre agricultura. Este multa birocratie

publicat 2016-02-11 23:00:18 (Realitatea-TV)
Ministrul Agriculturii: Sistemul bancar nu s-a indreptat catre agricultura. Este multa birocratie Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Achim Irimescu, a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii "Jocuri de Putere", ca sistemul bancar romanesc "nu s-a indreptat catre agricultura, decat in ultima perioada cand a vazut ca agricultura este unul dintre principalii finantatori", punctand, in acest context, dificultatea pe care o intampina, in continuare, fermierii la banci in a accesa creditele. "E multa birocratie din pacate", a subliniat ministrul Agriculturii. Pe de alta parte,... ...continuare.

Cea mai buna VESTE! Guvernul iti da bani de motorina! Ce trebuie sa faci

publicat 2016-02-11 19:15:01 (Antena-1)
Cea mai buna VESTE! Guvernul iti da bani de motorina! Ce trebuie sa faci In sfarsit o veste buna de la Guvern! Sprijinul acordat agricultorilor pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura, prin aplicarea unei rate reduse de impozitare a motorizei utilizata la efectuarea lucrarilor mecanizate in sectoarele vegetal, zootehnic si imbunatatiri funciare, va fi aplicat si in acest an ...continuare.

Romania a pierdut mai bine de jumatate din populatia ocupata din agricultura in ultimii zece ani

publicat 2016-02-11 08:15:14 (Ziarul-Financiar)
Romania a pierdut mai bine de jumatate din populatia ocupata din agricultura in ultimii zece ani Aderarea la UE si libera circu­latie a fortei de munca, precum si comasarea terenurilor ca urmare a achizitiilor facute de investitorii straini sunt factorii principali care au dus la scaderea popu­latiei ocupate in agricultura, de la 2,5 milioane de persoane in 2005 la 1,3 milioane anul trecut.La finalul lui 2015, Romania ocupa locul doi in UE dupa numarul de persoane ocupate in agricultura, cu 1,3 milioane de oameni implicati in munca agricola, fie ca angajati, fie ca mici fermieri. Pe... ...continuare.

Sprijinul acordat agricultorilor pentru achizitionarea motorinei continua si in 2016

publicat 2016-02-11 06:45:08 (Gazeta-de-agricultura)
Sprijinul acordat agricultorilor pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura, prin aplicarea unei rate reduse de impozitare a motorinei utilizata la efectuarea lucrarilor mecanizate in sectoarele vegetal, zootehnic si imbunatatiri funciare, va fi aplicat si in acest an.   Printr-o Hotarare adoptata astazi, Guvernul a alocat suma de 338,8 milioane de lei pentru plata ajutorului de stat, in anul 2016, pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura.... ...continuare.

Sprijinul acordat agricultorilor pentru achizitionarea motorinei continua si in 2016

publicat 2016-02-10 21:00:12 (Gazeta-de-agricultura)
Sprijinul acordat agricultorilor pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura, prin aplicarea unei rate reduse de impozitare a motorinei utilizata la efectuarea lucrarilor mecanizate in sectoarele vegetal, zootehnic si imbunatatiri funciare, va fi aplicat si in acest an.   Printr-o Hotarare adoptata astazi, Guvernul a alocat suma de 338,8 milioane de lei pentru plata ajutorului de stat, in anul 2016, pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura.... ...continuare.

Guvernul da bani de motorina. Care sunt categoriile de romani vizate de masura

publicat 2016-02-10 18:15:01 (Antena3)
Guvernul da bani de motorina. Care sunt categoriile de romani vizate de masura Guvernul a decis miercuri sa acorde sprijin agricultorilor pentru achizitionarea motorinei, scrie libertatea.ro.Sprijinul acordat agricultorilor pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura, prin... ...continuare.

Sprijinul acordat agricultorilor pentru achizitionarea motorinei, prelungit si in 2016

publicat 2016-02-10 18:00:02 (Bursa)
Guvernul va prelungi si in 2016 sprijinul acordat agricultorilor pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura, fiind alocata in acest sens suma de 338,8 milioane de lei, informeaza un comunicat al Executivului remis, astazi, redactiei. ...continuare.

Vesti bune pentru agricultori: Ajutor pentru achizitionarea motorinei

publicat 2016-02-10 15:45:27 (Romania-TV)
Vesti bune pentru agricultori: Ajutor pentru achizitionarea motorinei Printr-o Hotarare adoptata astazi, Guvernul a alocat suma de 338,8 milioane de lei pentru plata ajutorului de stat, in anul 2016, pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura. ...continuare.

FACCE-JPI adopta noi prioritati privind agricultura durabila si securitatea alimentara

publicat 2016-02-10 05:00:13 (Gazeta-de-agricultura)
FACCE-JPI (Initiativa de programare in comun pentru agricultura, securitatea alimentara si schimbarile climatice) isi revizuieste Agenda Strategica de Cercetare pentru a stabili prioritati clare ale politicilor de cercetare privind agricultura, securitatea alimentara si schimbarile climatice in Europa.   Europa trebuie sa indeplineasca o tripla provocare sociala astfel incat sa asigure concomitent securitatea alimentara, adaptarea la efectele schimbarilor climatice si atenuarea... ...continuare.

Nini Sapunaru nu vrea transhumanta cu ajutorul camioanelor: Sa pastram traditia

publicat 2016-02-09 19:00:05 (Gandul)
Nini Sapunaru nu vrea transhumanta cu ajutorul camioanelor: Sa pastram traditia Presedintele Comisiei de agricultura din Camera Deputatilor, liberalul Nini Sapunaru, nu este de acord cu ideea ministrului de resort, Achim Irimescu, cu privire la acordarea de subventii pentru ca transhumanta sa fie facuta cu ajutorul camioanelor, invocand pastrarea traditiilor. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 10 11 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2016 iStorm. Toate drepturile rezervate.