Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 10 11 Pag. urm. »

Premierul vrea sa informatizeze padurile, pentru a reduce defrisarile. Planul prin care s-ar putea opri specula cu terenuri

publicat 2016-09-01 08:15:14 (ProTV)
Un impuls pentru cei care isi doresc sa faca agricultura si reducerea speculei cu terenuri: iata ce are in plan premierul Dacian Ciolos. ...continuare.

Guvernul a aprobat normele privind gestionarea fondurilor UE pentru agricultura si pescuit

publicat 2016-08-31 21:45:01 (Bursa)
Guvernul a aprobat astazi, prin hotarare de guvern, normele metodologice privind gestionarea fondurilor europene alocate Romaniei prin programele de asistenta financiara nerambursabila pentru agricultura, dezvoltare rurala, pescuit si afaceri maritime. ...continuare.

'Productia culturii de porumb din Romania este in urma celorlalte tari din Europa'

publicat 2016-08-31 00:00:03 (Bursa)
'Productia culturii de porumb din Romania este in urma celorlalte tari din Europa' Agricultura de precizie ofera posibilitatea eficientizarii semanatului, prin crearea unei harti a problemelor pe parcela si prevenirea acestora. Viteza de semanat si densitatea sunt doar doi dintre factorii cei mai importanti, de care depinde recolta. Agricultura de precizie presupune utilizarea unor soft-uri integrate in bordurile utilajelor agricole, care pot fi coordonate printr-un sis-tem GPS avansat. Agricultura de precizie a fost subiectul principal al evenimentului organizat recent de... ...continuare.

Criza de tractoristi in agricultura, desi salariile acestora pot ajunge si la 1.000 de euro lunar

publicat 2016-08-28 12:15:06 (Evenimentul-Zilei)
Criza de tractoristi in agricultura, desi salariile acestora pot ajunge si la 1.000 de euro lunar Cererea de muncitori calificati pe piata agricola urmeaza sa creasca, acest lucru fiind observat si prin faptul ca universitatile de agronomie se confrunta cu o cerere mai mare decat oferta de locuri pe care le pot pune la dispozitie, spune Monica Toma, director al unui centru de pregatire de profil. ...continuare.

Un concept din agricultura raspandit in SUA si Marea Britanie inca din anii '70, adoptat si in Romania. "Mi se pare minunat!"

publicat 2016-08-27 19:45:10 (ProTV)
Un concept din agricultura raspandit in SUA si Marea Britanie inca din anii '70, adoptat si in Romania. Mi se pare minunat! De unde puteti cumpara legume mai proaspete daca nu direct din gradina? Cu acest raspuns in minte, tot mai multi agricultori isi invita clientii sa-si aleaga rosiile, ceapa sau patrunjelul, sa le culeaga singuri si sa vada cum sunt cultivate. ...continuare.

Topul celor mai mari zece producatori de biciclete din UE

publicat 2016-08-27 09:00:10 (Ziarul-Financiar)
Topul celor mai mari zece producatori de biciclete din UE Continuarea pe ZFCorporate ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie sa va abonati la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Banci, Retail, Agricultura, Energie si altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. ...continuare.

Topul celor mai mari zece producatori de biciclete din UE

publicat 2016-08-27 08:15:10 (Ziarul-Financiar)
Topul celor mai mari zece producatori de biciclete din UE Continuarea pe ZFCorporate ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie sa va abonati la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Banci, Retail, Agricultura, Energie si altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. ...continuare.

APIA: Rentierii trebuie sa-si vizeze carnetele pana la 31 august, pentru a intra in posesia banilor

publicat 2016-08-25 17:00:05 (Evenimentul-Zilei)
APIA: Rentierii trebuie sa-si vizeze carnetele pana la 31 august, pentru a intra in posesia banilor Rentierii trebuie sa se prezinte pana la data de 31 august 2016, inclusiv, la centrele judetene ale Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) in vederea vizarii carnetelor de rentier agricol, pentru a intra in posesia rentei viagere cuvenite pentru anul 2015, se arata intr-un comunicat al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA). ...continuare.

Rentierii agricoli trebuie sa se prezinte pana la 31 august 2016 pentru vizarea carnetelor

publicat 2016-08-25 15:30:01 (Bursa)
Rentierii trebuie sa se prezinte pana la data de 31 august, inclusiv, la centrele judetene ale Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) in vederea vizarii carnetelor de rentier agricol pentru a intra in posesia rentei viagere cuvenite pentru anul 2015, atrage atentia Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), intr-un comunicat publicat pe site-ul institutiei. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 10 11 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2016 iStorm. Toate drepturile rezervate.