Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 57 58 Pag. urm. »

Specializat - Affan Yildirim, noul manager general al Anchor Group

publicat 2015-04-28 00:00:06 (Curierul-National)
Specializat - Affan Yildirim, noul manager general al Anchor Group Anchor Grup a promovat directorul financiar pe postul de general manager. Începand cu data de 22 aprilie, Affan Yildirim, care a ocupat pozi­tia de Director Financiar al companiei in ultimii ani, a fost numit General Manager al Anchor Grup si va lucra direct cu CEO ...continuare.

Anunt de recrutare: Membri in Consiliul de Administratie si Director General pentru Compania Nationala 'Posta Romana' SA

publicat 2015-04-28 00:00:03 (Bursa)
Compania Nationala Posta Romana S.A. doreste mentinerea in parametrii de profitabilitate si construirea unui statut operational si financiar optim, in paralel cu protejarea rolului social si a pozitiei castigate prin prezenta sa istorica pe piata romaneasca de profil. ...continuare.

'Stirom' vrea sa isi creasca afacerile prin amplificarea exporturilor

publicat 2015-04-28 00:00:02 (Bursa)
Producatorul de ambalaje de sticla 'Stirom' (STIB) se asteapta sa se confrunte, anul acesta, cu o competitie mai accentuata din partea producatorilor de sticla din Ucraina, din cauza deteriorarii relatiilor comerciale dintre aceasta tara si Rusia, ne-a spus Spyridon Vamvakas, Director General 'Stirom'. ...continuare.

Galati: Un militar american a facut schimb de ecusoane cu un general roman, cei doi avand acelasi nume

publicat 2015-04-27 19:00:27 (Mediafax)
Galati: Un militar american a facut schimb de ecusoane cu un general roman, cei doi avand acelasi nume Un militar din armata americana, originar din Bistrita, care a participat la exercitiul multinational Wind Spring 15 desfasurat la Poligonul Smardan (Galati), a facut schimb de ecusoane, luni, la finalul exercitiului, cu un general de brigada roman, cei doi purtand acelasi nume de familie. ...continuare.

Un militar american a facut schimb de ecusoane cu un general roman, cei doi avand acelasi nume

publicat 2015-04-27 19:00:10 (Gandul)
Un militar american a facut schimb de ecusoane cu un general roman, cei doi avand acelasi nume Un militar din armata americana, originar din Bistrita, care a participat la exercitiul multinational Wind Spring 15 desfasurat la Poligonul Smardan (Galati), a facut schimb de ecusoane, luni, la finalul exercitiului, cu un general de brigada roman, cei doi purtand acelasi nume de familie. ...continuare.

VIDEO Imagini senzationale » Descoperitor de talente in fotbalul romanesc, maestru si in bucatarie :D

publicat 2015-04-27 18:00:16 (Gazeta-Sporturilor)
 Ioan Sdrobis (67 de ani), acum antrenor la Dinamo Onesti nu este doar un foarte cunoscut antrenor de fotbal si un mucalit ai fenomenului. Mai nou, acesta si-a demonstrat si calitatile de maestru bucatar. Urmariti-l cum gateste, dupa o reteta proprie, o excelenta pasta de peste în gospodaria sa din Tîrgu Ocna. ...continuare.

VIDEO Imagini senzationale » Cautator de talente in fotbalul romanesc, maestru si in bucatarie :D

publicat 2015-04-27 17:45:19 (Gazeta-Sporturilor)
 Ioan Sdrobis (67 de ani), acum antrenor la Dinamo Onesti nu este doar un foarte cunoscut antrenor de fotbal si un mucalit ai fenomenului. Mai nou, acesta si-a demonstrat si calitatile de maestru bucatar. Urmariti-l cum gateste, dupa o reteta proprie, o excelenta pasta de peste în gospodaria sa din Tîrgu Ocna. ...continuare.

Cum sa elimini toxinele prin picioare

publicat 2015-04-27 15:00:21 (Libertatea)
Cum sa elimini toxinele prin picioare Eliminarea toxinelor din organism nu se face doar prin renuntarea la anumite alimente. Afla cum poti scapa de substantele nocive din corp prin picioare. Publicitate Indiferent de masurile pe care le iei, nu prea ai cum sa te feresti de toxine. Pentru a ramane sanatoasa, trebuie sa faci, regulat, cure de detoxificare, care te vor ajuta sa iti intaresti si sistemul imunitar. Cum sa faci acasa detoxificare prin picioareCea mai simpla metoda a detoxificare prin picioare este sa masezi talpile cu... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 57 58 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.