Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeStiri din brasov *NOU*: Anunturi din brasov
Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

Firma de outsourcing Optima a trecut de 300 de angajati si deschide o noua filiala la Brasov, dupa o investitie de 0,5 mil. lei

publicat 2017-10-12 21:30:26 (Ziarul-Financiar)
Firma de outsourcing Optima a trecut de 300 de angajati si deschide o noua filiala la Brasov, dupa o investitie de 0,5 mil. lei Citeste si: Afacerile furnizorului local de outsourcing Optima au crescut cu 40% in 2016 Furnizorul local de servicii de externalizare Optima mizeaza pe 300 de angajati in Bucuresti si Iasi Grafice si tabele business hi-tech Compania locala Optima Solutions Services, specializata in furnizarea de ser­vicii in regim outsourcing, si-a majorat afa­cerile cu 25% in primele noua luni, la 11 mi­lioane de lei, cresterea datorandu-se in principal diversificarii portofoliului de servicii, dar si... ...continuare.

Treizeci de ingineri din Brasov creeaza tehnologie de top pentru smartphone-uri si camere foto (Software)

publicat 2017-07-24 11:15:07 (Go4IT)
Treizeci de ingineri din Brasov creeaza tehnologie de top pentru smartphone-uri si camere foto (Software) Treizeci de ingineri din Brasov creeaza o parte din tehnologia de top pentru sute de milioane de smartphone-uri vandute anual in lume, acestia lucrand pentru FotoNation, care detine 90% din piata echipamentelor folosite de camerele foto si telefoanele mobile pentru detectia si corectia ochilor rosii. Cornel Zaharia, manager general FotoNation Brasov, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca unitatea pe care o conduce livreaza algoritmi de detectie si corectie a ochilor rosii pentru 90% din piata de... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.