Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeStiri din bihor *NOU*: Anunturi din bihor
Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Un loc din Romania este la un pas de dezastru ecologic. "Prezinta un pericol iminent pentru mediu si pentru locuitorii din zona"

publicat 2017-09-13 12:30:01 (Antena3)
Un loc din Romania este la un pas de dezastru ecologic. Prezinta un pericol iminent pentru mediu si pentru locuitorii din zona Comuna Derna, din Bihor se afla la un pas de un dezastru ecologic. Primarul Florin Magui spunr ca „la prima rupere de nori, batalele de deseuri periculoase de la Derna se pot revarsa peste dispensar si peste... ...continuare.

Un loc din Romania, la un pas de DEZASTRU ECOLOGIC: "Se poate intampla la prima rupere de nori"

publicat 2017-09-13 11:30:07 (Realitatea-TV)
Un loc din Romania, la un pas de DEZASTRU ECOLOGIC: "Se poate intampla la prima rupere de nori" Comuna Derna, din Bihor se afla la un pas de un dezastru ecologic, ale carui consecinte sunt greu de cuantificat. "La prima rupere de nori, batalele de deseuri periculoase de la Derna se pot revarsa peste dispensar si peste case!", este avertismentul primarului Florin Magui. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.