Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeStiri din ilfov *NOU*: Anunturi din ilfov
Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Garda de Mediu: Doua dintre cele trei depozite de deseuri ce deservesc Capitala nu mai au acte de reglementare

publicat 2017-10-26 19:45:10 (Romania-TV)
Garda de Mediu: Doua dintre cele trei depozite de deseuri ce deservesc Capitala nu mai au acte de reglementare Doua dintre cele trei depozite de deseuri ce deservesc municipiul Bucuresti nu mai detin acte de reglementare, fiind in procedura de autorizare, au anuntat, joi, reprezentantii Garzii Nationale de Mediu (GNM). Activitatea depozitului ecologic Vidra, judetul Ilfov, a fost sistata in urma expirarii autorizatiei de mediu. ...continuare.

Solutii ingenioase pentru a combate poluarea

publicat 2017-09-29 11:00:02 (Antena3)
Solutii ingenioase pentru a combate poluarea Cele trei depozite din zona Bucuresti - Ilfov primesc in jur de un milion de tone de deseuri in fiecare an. Conform legii, fiecare administrator trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.