Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeStiri din mures *NOU*: Anunturi din mures
Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Poluare la iazul de decantare Bozanta, a fost observata prezenta de metale si suspensii in raul Lapus

publicat 2017-10-19 16:00:07 (Mediafax)
Poluare la iazul de decantare Bozanta, a fost observata prezenta de metale si suspensii in raul Lapus Autoritatile de mediu din judetul Maramures au intervenit pentru oprirea efectelor unei poluari accidentale la iazul de decantare Bozanta, apartinand Companiei Nationale a Metalelor Pretioase si Neferoase Remin SA, fiind relevata prezenta de metale si suspensii in raul Lapus. ...continuare.

Studentii UMF Targu Mures au la dispozitie 200 de biciclete Pegas, in baza primului proiect de bike sharing pentru studenti din Romania

publicat 2017-09-26 15:30:12 (Ziarul-Financiar)
Studentii UMF Targu Mures au la dispozitie 200 de biciclete Pegas, in baza primului proiect de bike sharing pentru studenti din Romania Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures a lansat, impreuna cu Atelierele Pegas, primul sistem de bike sharing pentru studenti, UMF Student Bike, pentru a facilita deplasarea mai rapida in oras, intre camine studentesti, universitate si spital.In baza acestei colaborari, studentii Universitatii din Tg. Mures au la dispozitie 200 de biciclete Pegas personalizate cu sigla UMF."Ramanem consecventi misiunii sociale pe care Universitatea si-a asumat-o, de a da un semnal de implicare... ...continuare.

Raul Mures, poluat in urma incendiului care a distrus fabrica de uleiuri din Orastie

publicat 2017-09-13 17:45:08 (Romania-TV)
Raul Mures, poluat in urma incendiului care a distrus fabrica de uleiuri din Orastie Raul Mures si paraul Orastie au fost poluate in urma incendiului puternic care a distrus fabrica de uleiuri esentiale din Orastie si care a dus la evacuarea a sute de oameni care locuiau in zona, tot din cauza poluarii. Specialistii de mediu monitorizeaza in continuare calitatea aerului, care a ajuns "aproape de normal", au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.