Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeStiri din olt *NOU*: Anunturi din olt
Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

Studiu: Doar 27% dintre fermierii locali si 49% dintre producatorii de mobila din lemn au strategii coerente de export

publicat 2017-11-03 14:45:10 (Ziarul-Financiar)
Studiu: Doar 27% dintre fermierii locali si 49% dintre producatorii de mobila din lemn au strategii coerente de export Doar 27% dintre fermierii locali si 49% dintre producatorii de mobila din lemn au strategii coerente de export, arata o cercetare privind nevoile producatorilor din domeniile agriculturii ecologice si a mobilierului din lemn din regiunile Sud-Muntenia si Nord-Est, parte a proiectului finantat prin Programul de Cooperare Elvetiano-Roman.La studiu au participat 180 de firme.Mare parte din producatorii locali de mobilier de lemn (80%) detin o strategie de dezvoltare a firmei, care insa vizeaza... ...continuare.

UniCredit Leasing si Toyota lanseaza un program de finantare pentru achizitia de autovehiculele hibride

publicat 2017-11-01 16:00:11 (Ziarul-Financiar)
UniCredit Leasing si Toyota lanseaza un program de finantare pentru achizitia de autovehiculele hibride Toyota, liderul segmentului de masini ecologice din Romania si unul dintre cei mai mari producatori auto din lume, impreuna cu UniCredit Leasing, principalul jucator pe piata de leasing din Romania, lanseaza un program de finantare in scopul facilitarii accesului clientilor la autovehiculele hibride de pe piata locala."Parteneriatul cu UniCredit Leasing aduce o contributie semnificativa la democratizarea solutiei hibride de propulsie pentru piata auto din Romania, o piata in plina dezvoltare... ...continuare.

Campanie nationala de educatie ecologica si stimulare a colectarii selective, in peste 1100 de scoli

publicat 2017-09-29 13:00:08 (Romania-TV)
Campanie nationala de educatie ecologica si stimulare a colectarii selective, in peste 1100 de scoli Asociatia Environ a lansat la jumatatea lunii septembrie, pentru al saptelea an consecutiv, o noua editie a campaniei nationale de educatie ecologica si stimulare a colectarii selective, Baterel si Lumea Non-E, un proiect care isi propune sa determine implicarea activa a elevilor din Romania, promovand conceptele de reciclare, economie circulara, dezvoltare durabila si eficienta resurselor. ...continuare.

(P) Scolile din Romania iau startul la reciclare

publicat 2017-09-27 17:15:10 (Ziarul-Financiar)
(P) Scolile din Romania iau startul la reciclare Pentru al saptelea an consecutiv, Asociatia Environ a lansat la jumatatea lunii septembrie, o noua editie a campaniei nationale de educatie ecologica si stimulare a colectarii selective, Baterel si Lumea Non-E, un proiect ambitios care isi propune sa determine implicarea activa a elevilor din Romania, promovand conceptele de reciclare, economie circulara, dezvoltare durabila si eficienta resurselor.Campania, in care s-au inscris peste 1100 de scoli, se adreseaza copiilor din toate ciclurile... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.